Header, Efterskole, Musik

Musik på Oure Efterskole

Ønsker du at skabe din egen musik på et uforglemmeligt efterskoleår på Oure? På musiklinjen dyrker vi den skabende, kreative, åbne musiker, som har lyst til at komponere og producere sin egen musik. 

Image Article, Efterskole, Musik

Musikefterskole med udgangspunkt i din kreativitet

Vi tager udgangspunkt i din kreativitet og vores fælles passion og kærlighed til musikken.

Alle undervisere er selv udøvende kunstnere, som brænder for musikken og står klar til at inspirere, guide og hjælpe dig med at bringe din musik til det næste niveau. 

Musikefterskole med mange muligheder

Du vil blive præsenteret for de mange muligheder, der er i vores professionelle studiefaciliteter. 

Du får et bredt indblik i, hvad det vil sige at skrive din egen musik. Fra at arrangere, indspille, producere og mixe til mastering, udgivelse og ikke mindst performing og markedsføring af din musik.

Hvert år arrangeres der koncerter for venner og familie, men også i det offentlige rum. 

Image Article, Efterskole, Musik (1)

MØD UNDERVISERNE PÅ MUSIK HER

MØD UNDERVISERNE PÅ MUSIK HER

Christian Rindorf

Christian Rindorf var trommeslager i den danske musikgruppe The Rumor Said Fire i 2007-2018. Gruppen vandt i 2009 P3 Guld-prisen i kategorien P3 Talentet. Samme år udgav de gruppens største hit "The Balcony", der bl.a. er brugt i tv-reklamer. Bandet tournerede DK & Europa tyndt og har spillet på stort set alle festivaler i Danmark.

Ud over pladsen bag trommerne fungerede Christian Rindorf fra tid til anden også som tourmanager, hvoraf mange erfaringer deles ud til eleverne. Christian Rindorf har spillet professionelt i mange år for navne som: The Rumour Said Fire, Peppermint B, Christian Hjelm, Ønskeøen og Palace Winter.

Trommerne er det primære instrument, men han spiller også guitar, bas og klaver. Han har medvirket på over 10 udgivelser.

Efter flytningen tilbage til Sydfyn er han kommet med i det etablerede danske folk/countryband "One Eyed Mule", som både har prominente medlemmer og en stribe udgivelser bag sig.

Endvidere er han uddannet lærer i 2012 fra N. Zahles seminarium i Dansk, Samfundsfag og Musik, ligesom han før ansættelsen på Oure Efterskole stod i lære som snedker.

Sidstnævnte uddannelse bliver også integreret i undervisningen. Disse erfaringer kombineret gør, at man i Christian Rindorf får en underviser med stor faglig viden og menneskelig indsigt.

lad os hjælpe dig på vej

kontakt
Tlf: 62 38 38 36

Social

kopieret