Header, Efterskole, Skuespil (1)

Skuespil på Oure Efterskole

Skuespillinjen på Oure Efterskole er for dig, der har lyst til at gennemgå en personlig rejse og en udvikling af dit skuespiltalent.

Vi er en række professionelle og dedikerede undervisere, der står klar til at undervise dig i grundlæggende skuespilteknik ud fra netop dit niveau. Vi tager udgangspunkt i den enkeltes færdigheder og holdets muligheder. Du vil opnå styrke og udvikling, både mentalt og fysisk. 

Image Article, Efterskole, Skuespil, Skuespil Camp

Udvikling af dit skuespil på Oure Efterskole

Vi vil arbejde med hvordan man synliggør det usynlige og skærper evnen til at formidle. 

Skuespil er en individuel kunstart, såvel som det er et udtryk, der alene lykkes ved teamwork.

Der vil blive undervist i stil og genrer som klassisk og moderne drama.

Du vil blive bevidstgjort om krop, tale og fremtoning og evnen til at samarbejde. Du vil finde ud af, om det, du udtrykker og formidler, forstås og modtages, sådan som det var din tanke. 

Efterskole med teater, workshops, foredrag og mere

Den ugentlige undervisning består af en god kombination af teori og praksis, hvor vi blandt andet laver opsætninger til forestillinger.

Derudover vil en del aftener og udvalgte weekends blive benyttet til masterclasses, workshops, foredrag og teaterforestillinger.

Undervisningen dækker bl.a. over dramatiske udtryksformer, improvisation, retorik, tekstforståelse og en masse skuespil.

Image Article, Efterskole, Skuespil, Skuespil Camp, Undervisning
Image Article, Efterskole, Skuespil, Dialog

Teater efterskole med dig i fokus

På skuespillinjen er vi meget opmærksomme på dig og den menneskelige rejse, du gennemgår. Derfor fokuserer vi på, at du undervejs i forløbet modtager individuelle samtaler. Her snakker vi ikke blot om din kunstneriske udvikling, men ligeså vel om din personlige rejse.

På Oure mener vi, at en god skuespiller kun kan formes med udgangspunkt i det hele menneske.

MØD UNDERVISERNE PÅ SKUESPIL HER

MØD UNDERVISERNE PÅ SKUESPIL HER

Niels Juhl Boesen

Ansat på Skolerne i Oure i 2008.

I mere end 15 år har Niels Boesen arbejdet som skuespiller på forskellige scener landet over, og han har medvirket i et utal af både forestillinger og film.

På film-CV'et står bl.a. Hvidstengruppen og Brødre.

Niels er både uddannet skuespiller fra Skuespillerskolen ved Odense Teater og folkeskolelærer fra Odense Lærerseminarium. 

lad os hjælpe dig på vej

kontakt
Tlf: 62 38 38 36

Social

kopieret