Header, Fodbold, Højskole

Fodboldtræner på Oure Højskole

Elsker du fodbold? Er du fodboldspiller eller fodboldtræner? Vi har udfordringer på alle niveauer - du prioriterer selv. På Oure Højskole kan du få Danmarks bedste fodboldtræneruddannelse. Her kan du forene et højskoleophold med fodboldtræning i et talentmiljø med andre fodboldelskere på alle niveauer. Til fælles har vi alle en passion for fodbold. 

Højskole, Fodbold, Image Article

UEFA-godkendt træneruddannelse på Oure Højskole

Udover den unikke styrke og sparring, der ligger i fællesskabet, vil du også modtage supervision og en UEFA-godkendt træneruddannelse med mulighed for at gennemføre flere af DBU’s kurser. Du vil lære at tilrettelægge en fodboldtræning med fokus på at give fodboldspillere uforglemmelige oplevelser på banen. 

Oure Højskole samarbejder med lokale fodboldklubber

Tidligere elever arbejder i dag som talentudviklere i Esbjerg, AaB, Lyngby, HB Køge og andre superligaklubber. Du udvikler dig og lærer at blive en dygtig fodboldanalytiker - på stadion og med videoanalyse. Du får en basal viden om træning og talentudvikling, mest af alt får du en masse praktisk erfaring med at træne på banen og ikke mindst udvikle dig som spiller. Vi samarbejder med lokale klubber og tager på ekskursioner til klubber i ind- og udland. Vi har også elever fra udlandet

Image Article, Hoejskole, Fodboldtræner
Image, Article, Fodbold, Højskole

Fodboldtræner på Oure Højskole: Halvt- eller helårsforløb

Linjen som fodboldtræner på Oure Højskole består af to halvårsmoduler. Har du tiden og muligheden, anbefaler vi klart, at du tilegner dig de mange egenskaber gennem et års forløb på højskolen, hvor du kommer i dybden med de mange kurser, der tilbydes på linjen. Dog skal du ikke lade dig stoppe, hvis du blot ønsker et halvt år. Her vil du stadig opnå de grundlæggende dele.

På Oure Højskole finder du derudover også spændende linjer som adventure, fitness- og styrketræning og ski.

Du kan supplere dit linjefag Fodboldtræner med bifag, der giver dig endnu mere indhold til din instruktøruddannelse. Se eksempler på bifag her

Se opstartsdatoer og priser her

MØD UNDERVISERNE PÅ FODBOLD HER

MØD UNDERVISERNE PÅ FODBOLD HER

Mikkel Rose Rasmussen

Ansat på Skolerne i Oure i 2005. Mikkel underviser på fodboldtræneruddannelsen på Oure Højskole i fodboldteori, praktik, pædagogik, børne- og ungdomskultur og sportslyrik.

Mikkel er desuden koordinator på Oure Kostgymnasiets fodboldlinje og underviser på Obligatorisk idræt på B og C-niveau.

Mikkel er bachelor i Idræt & Sundhed fra Syddansk Universitet med sidefag i Nordisk. Mikkel har en kandidat i Kultur & Formidling, hvor han skrev speciale om "Fænomenet Fodbold - om mytedannelse og mytologisering". 

Mikkel har en UEFA A-licens fra 2015 og sidder i Træneruddannelsesgruppen i DBU og i Uddannelsesudvalget i DBU Fyn.

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 62 38 38 37

Social

kopieret