Header Højskole Håndboldtræner

Håndboldtræner på Oure Højskole

Få et fantastisk højskoleophold på Oure, hvor du vil gennemgå en personlig udvikling, møde venner for livet og få mulighed for at styrke dine egenskaber indenfor håndboldtræning. Du kan få det bedste af flere verdener, ved at kombinere højskolelivet, få en divisionstræneruddannelse fra Dansk Håndbold Forbund og stadig have mulighed for at træne eller spille i din nuværende klub. På den måde kan du tage din nye viden og inspiration videre til din egen klub. Er du ikke allerede tilknyttet en klub, vil der være mulighed for at prøve teorien af i praksis på et af GOG/Oures hold i stedet. 

Image Article Højskole Håndboldtræner

Håndboldtræneruddannelsen og højskoleopholdet er for dig, der vil gå forrest, motivere og udvikle andre på håndboldbanen. Du opbygger stærke faglige og sociale kompetencer, der rækker langt ud over sporten, og som er med til at styrke dig som person.

Har du tiden og muligheden, anbefaler vi, at du tilegner dig de mange egenskaber gennem et års forløb på højskolen, hvor du kommer i dybden med de fem moduler i DHF´s divisionstræneruddannelse. Dette giver dig adgang til test 1 og 2 og diplomuddannelsen.

Hvis du blot ønsker et halvt år vil du stadig opnå de grundlæggende dele og nå igennem 3-4 moduler. Under alle omstændigheder kan vi love dig et uforglemmeligt højskoleophold inklusiv en uddannelse med DHF-moduler og dyb forståelse for spillets elementer og detaljer.

Håndboldtræner, Højskole, Image Article, 2

MØD UNDERVISERNE PÅ HÅNDBOLD HER

MØD UNDERVISERNE PÅ HÅNDBOLD HER

Anders Poulsen

Ansat på Oure Kostgymnasium i 2015. Underviser i idræt B (stx).

Desuden håndboldtræner og koordinator for håndboldelevernes fysiske træning.

Bifag i idræt på Københavns Universitet 1992. Humanfysiologisk overbygning ved August Krogh Instituttet 1996.

Instruktør i fysisk træning under Dansk Håndbold Forbund siden 2001. Desuden videreuddannelse i psykologi på Københavns Universitet siden 2013.

lad os hjælpe dig på vej

kontakt os

Skolerne i Oure, Landevejen 98A

5883 Oure

Tlf: 62 38 38 37

E-mail: hojskole@oure.dk

Social