Linjefag: Adventure på Oure Højskole - 12 timer om ugen

Adventure på Oure Højskole er eventyr og oplevelser! Vi tager ud i naturen for at mærke friheden og du kommer på en rejse, der rykker dig længere, end du troede muligt. Adventure er for dig, der vil have et alsidigt højskoleophold, hvor vi dyrker mange forskellige sportsgrene. Dertil har du mulighed for at komme hjem som mountainbike-, kajak- og klatreinstruktør. Med det Sydfynske Øhav og nogle af Danmarks bedste mountainbikespor i baghaven, har vi de bedste omgivelser til adventure, krydret med vores egen klatrehal 50 meter fra dit værelse. Oplevelser, personlig udvikling og et stærkt fællesskab er kendetegnende for linjen. På Adventure er naturen i fokus og undervisningen foregår under åben himmel og med vind i håret.

Du kommer til at:

  • Drøne gennem skoven på mountainbike og hoppe store hop
  • Hænge 10 meter over jorden i vores klatrehal
  • Ro havkajak i de flotteste omgivelser
  • Spille kajakpolo i vores egen svømmehal
  • Lære at læse kort og finde vej til orienteringsløb
  • Finde vej i mørket til udfordrende adventure races i op til 12 timer
  • Mærke hyggen, når vi drikker varm kakao, spiser frokost på stranden eller griller pølser ude i skoven
  • Nyde friluftslivets glæder, når vi slår telt op og spiser morgenmad på trangia
  • Skabe minder med nye venner for livet, når vi tager på tur og overnatter i det fri

Du kan vælge adventure som linjefag hele dit ophold eller du kan vælge det i halvdelen af tiden og et andet linjefag i den anden halvdel.

Forår (januar-marts) & Efterår (november-december)

I denne periode præsenteres du for indendørs adventure discipliner som klatring og kajakpolo. Dette krydrer vi selvfølgelig med oplevelser udendørs på mountainbiken og med adventure race, hvor vores fællesskab lægger fundament for vores personlige udvikling.

Vi skal også ud under åben himmel og få friluftslivsoplevelse med stjernehimlen som tæppe og lave mad over bål og sove i shelter.

 

Image Article, Højskole, Adventure, 3
Iage Article, Højskole, Adventure, 1 (1)

Forår (april-juni) & Efterår (august-oktober)

Når foråret åbner døren, forfølger vi fuglefløjt ude i skoven og bølgerne på vandet selvom vi stadig vil komme op på væggen i klatrehallen. Teknisk mountainbike med hop og drop er på plakaten imens vi skal på havet og ro havkajak i fantastiske sydfyn.

Derudover vil vi stifte bekendtskab med landevejscykling og friheden der opstår, når vi med gode venner får vind i håret. Friluftsliv har vi med os når vi skal på tur og overnatning i shelter med mad over bål er en gave vi får, når vi tager på tur for at ro kajak eller køre mountainbike de bedste steder i Danmark.

I foråret (april-juni) tager vi også en tur til Harzen for at køre MTB. 

Oure Adventure - gå all in eller bland selv posen med en anden linje

Et højskoleophold kan bestå af ét eller to halvårsmoduler. I hvert halvårsmodul kan du vælge ét linjefag i hele perioden eller du kan vælge ét linjefag i første halvdel og et andet linjefag i den anden halvdel.

I efteråret er der nogle linjer, der kun udbydes for hele efteråret. Det gælder Sejlads, Ski, Snowboard & Kitesurf. 

På Oure Højskole finder du, udover Adventure, mange spændende linjer som fitness- og styrketræning, sejlads og snowboard & kitesurf.

Du kan supplere dit linjefag Adventure med højskolefag, der giver dig endnu mere indhold til din instruktøruddannelse. Se eksempler på højskolefag her

Se opstartsdatoer og priser her

Se eksempel på en typisk uge herunder

 

Image Article, Højskole, Adventure, 4
Skema For Højskolen (1)

MØD UNDERVISERNE PÅ ADVENTURE HER

MØD UNDERVISERNE PÅ ADVENTURE HER

Rasmus Carlo Fabricius

Ansat på Oure Højskole som underviser i adventure i 2018.

Med en BA i Idræt og Sundhed har Rasmus arbejdet med teamudvikling og fysisk udfoldelse, siden han selv var elev på højskolen i 2008.

På Skolerne i Oure bidrager han med oplivende og nærværende energi, og højskolehjertet banker tydeligt i ham. Han har undervist på en række højskoler herhjemme og ude i verden, hvor han bl.a. har opbygget sin egen sommerhøjskole.

På adventurelinjen skaber Rasmus et trygt og inspirerende rum for læring og udfoldelse.

 

Få spændende oplevelser på Oures Adventure Højskole
Leder du efter højskoler med adventure på programmet? Oure Højskole har en fed adventure linje fuld af eventyr og oplevelser. Du kan starte i januar og i august.

Hvad laver man på Adventure linjen?
Når du går på vores højskole med adventure, laver du alt muligt forskelligt. Meget af det foregår i naturen. Du vil komme til at drøne igennem skoven på mountainbike, ro i havkajak, give dig i kast med orienteringsløb, klatre i klatrehallen og spille kajakpolo i svømmehallen.

Hvad lærer man på Oure Adventure Højskole?
Du lærer en hel masse mens du er på adventure på vores højskole. Du kan blandt andet komme hjem som mountainbike-, kajak- og klatreinstruktør.

Hvad koster et adventure ophold hos Oure?
Du kan se priserne for at gå på adventure på Oure Højskole her.

Hvor mange deltagere har adventure?
På hvert højskolehold starter der ca. 110 elever. Det varierer meget hvor mange, der vælger adventure på deres højskoleophold, men det ligger typisk på ca. 10-15 elever.

På vores sommerhøjskole er der også mulighed for at vælge adventure – dog i en light version eller delt op i disciplinerne, så du fx kan vælge mountainbike, klatring, havkajak osv. Læs mere om vores sommerkurser her.

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 62 38 38 37

Social

kopieret