Sportslinjer på Oure Kostgymnasium


På Oure Kostgymnasium tilbyder vi en helt særlig mulighed for at kombinere en almen studentereksamen (stx) med en treårige specialisering inden for én af følgende sportslinjer: Ski, adventure + ski, sejlads + ski, fodbold, håndbold, ridning, individuelt sportsgren.

Når du starter på en af sportslinjerne på Oure Kostgymnasium, ser vi ikke så meget på dit niveau, som på at du har noget du vil. Derfor har vi ikke egentlige optagelsesprøver til de enkelte specialiseringslinjer– men vi forventer at du er engageret og arbejder ambitiøst og målrettet på at dygtiggøre dig når du er her.

I undervisningen tager vi udgangspunkt i dine forudsætninger og underviser, vejleder, udfordrer og støtter dig i din udvikling: Du vil løbende få du en grundig evaluering af din faglige udvikling.

Adventure (+ Ski)

Linjen beskæftiger sig med mountainbike, havkajak, klatring, inline, løb , svømning og orientering samt mulighed for at dyrke triathlon. Vi supplerer disciplinerne med rå helkrops-styrketræning og intens konditionstræning. Det handler om at sætte sig mål og knokle for at nå dem.

Se mere »

Fodbold

Fodbold på Oure Kostgymnasium er en intensiv linie med struktureret og målrettet træning, der tager udgangspunkt i dit niveau.

Se mere »

Håndbold

Håndbold på Oure Kostgymnasium er en intensiv linje med struktureret og målrettet træning, der tager udgangspunkt i den enkeltes niveau i et miljø, hvor eleven afprøver egne færdigheder og kompetencer. Vi forventer topmotiverede og - engagerede elever, der er indstillet på at indgå i et undervisningsforløb som sigter på at vedligeholde og udvikle egne færdigheder og kundskaber

Se mere »

Ridning

I samarbejde med Larsen Dressage har du en unik mulighed for at kombinere din ridesport, mens du tager en gymnasial uddannelse.

Se mere »

Sejlads (+ Ski)

Bliv en del af et dynamisk og målrettet team, når vi lancerer Oures J70 Team på Oure Kostgymnasium. Holdet skal konkurrere i Sejlsportsligaen, og derfor har vi tilknyttet nogle af landets bedste trænere til at arbejde med holdet.

Se mere »

Ski

Tag din studentereksamen, mens du står på ski!

Se mere »

Individuelt sportsvalg

Oure Gymnasium giver også mulighed for at indgå individuelle aftaler med elever, der sideløbende med gymnasieforløbet ønsker at dyrke en idræt/sport, der ligger ud over de eksisterende linjer.

Se mere »