STUDIERETNINGER

Oure Kostgymnasium tilbyder en bred vifte af studieretninger. Vi fokuserer på et højt fagligt niveau og gode relationer mellem lærere og elever.

En studentereksamen (STX) på Oure Kostgymnasium er både almendannende og studieforberedende: Som elev hos os får du mulighed for at specialisere dig i din sports- eller artslinje og blive en del af et stærkt og mangfoldigt fællesskab og studiemiljø.

Biologi

Oversigt over fagene i studieretningen.

Se mere »

Sprog

Hvis du vælger en retning med sprog, får du sproglige og kulturelle kompetencer - sprog et et vindue ud til verdenen og en mulighed for at kunne kommunikere, studere og arbejde internationalt.

Se mere »

Musik

Den musiske studieretning henvender sig til dig, der både er interesseret i musik, engelsk sprog og kultur og samtidig gerne vil udvide din forståelse for, hvordan samfundet fungerer.

Se mere »

Samfundsvidenskab

Den samfundsvidenskabelige studieretning er for dig, der er interesseret i politik, international økonomi, kultur og sprog, og som gerne vil have en grundlæggende forståelse for, hvordan samfundet fungerer, og som samtidig vil have engelsk på højeste niveau.

Se mere »

Naturvidenskab

Oversigt over fagene i studieretningen.

Se mere »

Sport

Dans, Musik & Skuespil