VELKOMMEN TIL OURE KOSTGYMNASIUM 
SPORT & PERFORMING ARTS 

Dyrk din store interesse, få din studenterhue, og oplev Oures fantastiske fællesskab ved at bo på vores kostskole!

 

Oure Kostgymnasium er et almindeligt gymnasium – og meget mere end det: Hos os tager du en stx samtidig med at du dyrker din sport eller performing art (musik, dans eller skuespil) og bliver af en del af vores stærke fællesskab ved at bo på kostskolen.

”Det er helt unikt, at du kan kombinere din STX med din store interesse inden for sport. Og så er der bare et helt specielt fællesskab på Oure Kostgymnasium“

- Kostgymnasieelev, Sport

Sport:

Adventure (+ Ski)

Linjen beskæftiger sig med mountainbike, havkajak, klatring, inline, løb , svømning og orientering samt mulighed for at dyrke triathlon. Vi supplerer disciplinerne med rå helkrops-styrketræning og intens konditionstræning. Det handler om at sætte sig mål og knokle for at nå dem.

Se mere »

Fodbold

Fodbold på Oure Kostgymnasium er en intensiv linie med struktureret og målrettet træning, der tager udgangspunkt i dit niveau.

Se mere »

Håndbold

Håndbold på Oure Kostgymnasium er en intensiv linje med struktureret og målrettet træning, der tager udgangspunkt i den enkeltes niveau i et miljø, hvor eleven afprøver egne færdigheder og kompetencer. Vi forventer topmotiverede og - engagerede elever, der er indstillet på at indgå i et undervisningsforløb som sigter på at vedligeholde og udvikle egne færdigheder og kundskaber

Se mere »

Ridning

I samarbejde med Larsen Dressage har du en unik mulighed for at kombinere din ridesport, mens du tager en gymnasial uddannelse.

Se mere »

Sejlads (+ Ski)

Bliv en del af et dynamisk og målrettet team, når vi lancerer Oures J70 Team på Oure Kostgymnasium. Holdet skal konkurrere i Sejlsportsligaen, og derfor har vi tilknyttet nogle af landets bedste trænere til at arbejde med holdet.

Se mere »

Ski

Tag din studentereksamen, mens du står på ski!

Se mere »

Individuelt sportsvalg

Oure Gymnasium giver også mulighed for at indgå individuelle aftaler med elever, der sideløbende med gymnasieforløbet ønsker at dyrke en idræt/sport, der ligger ud over de eksisterende linjer.

Se mere »

Performing arts:

Dansegrunduddannelse

På Oure Kostgymnasium tilbyder Oure Danseakademi dig en treårig Dansegrunduddannelse. Hovedvægten i Oure Danseakademis Dansegrunduddannelse ligger på moderne dans, klassisk ballet og hip hop.

Se mere »

Musikalsk Grunduddannelse

På Oure Kostgymnasium tilbyder Oure Musikakademi en treårig grunduddannelse. Hovedvægten i Oure Musikakademis Grunduddannelse ligger på rytmisk musik i bredeste forstand: rock, pop, elektronisk musik, hiphop og jazz.

Se mere »

Skuespilgrunduddannelse

På Oure Kostgymnasium tilbyder Oure Skuespilakademi i samarbejde med Baggårdteatret i Svendborg en treårig grunduddannelse i Skuespil.

Se mere »

STUDIERETNINGER

Oure Kostgymnasium tilbyder en bred vifte af studieretninger:
En kunstnerisk, en bioteknologisk, to sproglige og en samfundsvidenskabelig.

Se vores studieretninger her

SE DE SENESTE NYHEDER FRA OURE KOSTGYMNASIUM

Du kan hele tiden holde dig opdateret omkring nyeste tiltag, oplevelser m.m. på Oure Kostgymnasium. 

SE KOMMENDE BEGIVENHEDER PÅ OURE KOSTGYMNASIUM

Du kan hele tiden holde dig opdateret omkring kommende begivenheder på Oure Kostgymnasium.