Event

Bogreception: Pigen fra Vejstruplund

Dato: 10. feb. 2022

Tidspunkt: 15:00

Sted: Oure Kostgymnasiums nye spisehus

Image Article, Kostgymnasium, Pigen Fra Vejstruplund (1)

Invitation: Underviser på Oure Kostgymnasium, Morten Møller, har skrevet en dokumentarisk roman om Vejstrup Pigehjem, som i første halvdel af det 20. århundrede var en opdragelsesanstalt for unge kvinder, og hvis bygninger i dag ejes af Skolerne i Oure.

Den 10. februar udkommer den dokumentariske roman ’PIGEN FRA VEJSTRUPLUND’, som er forfattet af historiker og underviser på Oure Kostgymnasium Morten Møller. Bogen udgives af Danmarks Forsorgsmuseum og tegner et portræt af en ung kvindes ophold på Vejstrup Pigehjem, som i første halvdel af det 20. århundrede var en opdragelsesanstalt for unge kvinder, og hvis bygninger i dag er overtaget af Oure Kostgymnasium.

I den anledning inviterer Danmarks Forsorgsmuseum og Skolerne i Oure til bogreception torsdag den 10. februar kl. 15-16.

Receptionen finder sted i Oure Kostgymnasiums nye spisehus, Vejstruplund 8, 5882 Vejstrup og er åben for alle interesserede. Tilmelding er ikke nødvendig.

Ved receptionen vil Morten Møller præsentere bogens hovedtemaer, og det vil være muligt at købe PIGEN FRA VEJSTRUPLUND direkte hos forfatteren. En del af salgsindtægterne går til at støtte foreningen De Anbragtes Vilkår, der kæmper for bedre forhold for anbragte unge i dag.