.

Mød Oures undervisere i Dans, Musik og Skuespil

 

På Skolerne i Oure møder du en lang række af kompetente undervisere, som alle selv er udøvende kunstnere. De står klar til at udvikle dine tekniske færdigheder og dit kunstneriske udtryk. De mange undervisere betyder, at vi kan tilbyde dig spidskompetencer inden for de fleste af din kunstarts facetter.
Du kan udvikle dit talent for dans, musik eller skuespil på et intensivt forberedende uddannelsesforløb på enten højskole, kostgymnasium eller efterskole. Skolerne i Oure råder bl.a. over seks dansesale, to teatersale samt to musikhuse med studier. Det hele i den skønne sydfynske natur - tæt på vand og skov.

Mød underviserne på Dans

Passion for dansen, skarp teknisk træning og rum til at skabe dit eget udtryk. Mød undervisere, der alle har mange års professionel erfaring som dansere, koreografer og danselærere.

Se mere »

Mød underviserne på Musik

Bliv en del af et musikalsk kollektiv, hvor vi tager udgangspunkt i dig og dit talent. For os handler musik om fællesskab, følelser, kreativitet og om at udleve sine drømme.

Se mere »

Mød underviserne på Skuespil

Se holdet der kan hjælpe dig med at udvikle dit talent og tage det næste skridt nærmere drømmen om at blive professionel skuespiller.

Se mere »

Din stemme

Vores kunstneriske uddannelser tager udgangspunkt i dig. Dit ståsted og din ambition. Kunst er altid et personligt udtryk og på Oure vil vi hjælpe dig med at finde din originale stemme. Du vil få undervisning, der udvikler dine kunstneriske formidlingsevner, din kreativitet, stemme og musikalitet, selvstændighed og samarbejdsevner.

Din ambition

Oure Performing Arts er både for dig, der vil forfølge en kunstnerisk karriere, og dig der vil prøve kunstformen af. Under alle omstændigheder vil din kunstneriske udfoldelse udvikle dig og give dig en god ballast til dit videre uddannelsesforløb. Derfor forventer vi, at du vil arbejde seriøst med din kunst.

Dit fællesskab

På Oure Performing Arts bliver du en del af et stort fællesskab med mange forskellige mennesker. Ud over dans, musik og skuespil har Oure en lang række sportslinjer. Vi hylder forskelligheden og de muligheder der opstår, når mange forskellige fagligheder inspirerer hinanden.