Header, Kostgymnasium, Socialt billede, Udendørs, Vaerdigrundlag,  Kopi Optimized

Skolerne i Oure søger økonomichef

Skolerne i Oure søger pr. 1. januar 2022 en økonomichef til den mest spændende økonomistilling i Danmark.

Udover jobbet som økonomichef vil du blive mødt af en bred vifte af spændende opgaver, der ikke normalt ligger inden for økonomiens område. Det forventes derfor, at du grundlæggende interesserer dig for skolevirksomhed og kan være en god sparringspartner for den øvrige ledelse.

Hvem er du?
Du er en udpræget teamplayer og forstår principperne bag funktionsbestemt ledelse. Du er god til at indgå i og skabe relationer - både internt og eksternt. Du kan begå dig i et miljø med respekt for mange forskellige fagligheder. Skolerne i Oure er en dynamisk arbejdsplads, og vi ønsker derfor en person med et stort personligt engagement, empati, positivt livssyn og humoristisk sans.

Vi søger en økonomichef med bred økonomisk erfaring og relevant uddannelse - gerne fra revisorbranchen. Det er en forudsætning, at du har en god kommerciel forståelse og besidder godt købmandskab.

Om jobbet
Du vil træde ind i en spændende og ansvarsfuld stilling og bliver en del af en stærk og visionær ledergruppe med en uformel tone og et meget stort engagement. Dine nærmeste samarbejdspartnere vil være Oures efterskoleforstander, gymnasierektor og skoleleder/højskoleforstander. Desuden vil du blive fast medlem af fællesledelsen, der består af den samlede ledelse på skolerne. Du vil få ansvaret for at lede en større personalegruppe - både direkte og sammen med øvrige i fællesledelsen.

Der vil være en overgangsperiode sammen med den nuværende økonomidirektør, så du kan blive introduceret til de specielle forhold, der er i en kompleks institution som Skolerne i Oure.

Spørgsmål vedr. stillingen kan rettes til den nuværende økonomidirektør og medlem af skoleledelsen, Jens Pedersen, på mobil 23 34 70 30.

Løn og ansættelsesvilkår efter aftale.

Ansøgningsfrist: 2. september 2021. Ansøgning sendes til job@oure.dk.

Skolerne i Oure består af en efterskole, et kostgymnasium og en højskole med tilsammen mere end 1.000 elever og knap 250 medarbejdere.