Header, Sommerkurser, Skuespil

Skuespil Intensiv i uge 30

På dette intensivkursus er skuespil og refleksivitet i fokus. Du vil blive undervist af Oures egen skuespiller og højskolelærer Lars Hjøllund.

Herudover vil der også være en eller flere gæsteundervisere. Tidligere har nogle af landets dygtigste skuespillere undervist på Skolerne i Oures sommerkurser. Blandt andre Thure Lindhardt, Charlotte Munck, Thomas Bo Larsen og Mads Knarreborg.  

Udover dine mange timer på skuespil, vil du opleve en masse spændende højskoleaktiviteter i din sommerferie på Oure. 

Som skuespiller bliver du trænet i at være dig selv. For at være troværdig, skal du være tæt på dig selv, og den måde du selv reagerer på i de situationer, du dagligt stilles i.

Kurset har derfor et udpræget fokus på skuespillet set i et filosofisk, videnskabeligt og historisk perspektiv - selvfølgelig med dig og kroppen i centrum.

Øvelserne i løbet af ugen har til formål at få dig tættere på dine egne rødder og følelser og få dette sat i et større perspektiv, der sætter dig i stand til forstå dig selv som skuespiller eller performer - hvad enten det er på scenen eller i andre arbejdssituationer.

Intensivkurset henvender sig derfor både til skuespilsaspiranter, skuespillere, skolelærere, ledere og alle, der kunne have lyst af at komme tættere på deres egen troværdighed og performance.

 

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 51 85 41 84 // 62 38 38 38

Social

kopieret