Dans, Header, Højskole

Dans på Oure Højskole

På Oure Højskoles danselinje bliver du en del af et unikt og passioneret miljø, hvor der er rum til at skabe din helt egen dans kombineret med benhård daglig teknisk træning. Her handler det om at turde og udforske nye sider af sig selv for at finde sit eget sprog. Du vil opnå en enorm udvikling gennem træning og teknisk, kunstnerisk, kreativt funderet dans. 

Dans, Højskole, Image Article

Kompetente undervisere på vores højskoles danselinje

Du vil blive undervist af en række kompetente undervisere fra ind- og udland, der står klar til at kickstarte og videreudvikle dit kreative potentiale og talent for dans. På danselinjens højskoleophold arbejder vi meget med differentiering af undervisningen, så du får den undervisningsform, der passer dig bedst.

Moderne dans på Oure Højskole

Udgangspunktet for vores dansekurser er den moderne dans. Træningen spænder dog fra den helt klassiske ballet over de mere eksperimenterende dele af moderne dans til teknik og attitude hentet fra hip hop og street dance. Du vil få masser af teknisk solid grundtræning, sved på panden og teoretisk undervisning.

Dans, Image Article, Højskole
Dans, Image Article, Højskole, 1

Skab din egen dans på Oure Højskole

I undervisningen vil du blive præsenteret for en lang række teknikker, heriblandt Graham- og release-teknikken samt kontaktimprovisation. Du vil lære at komponere en koreografi og hermed skabe din egen dans.

Højskoleopholdet består af to halvårsmoduler. Har du tiden og muligheden, anbefaler vi klart, at du tilegner dig de mange egenskaber gennem et års forløb på højskolen, hvor du kommer i dybden og kvalificerer dig til optagelse og auditions på nationale og internationale danseuddannelser. Dog skal du ikke lade dig stoppe, hvis du blot ønsker et halvt år. Her vil du stadig opnå de grundlæggende dele.

MØD UNDERVISERNE PÅ DANS HER

MØD UNDERVISERNE PÅ DANS HER

Ingrid Kristensen

Ansat på Skolerne i Oure i 2018, hvor hun er danseudvikler, underviser og står i spidsen af Oure Højskoles danselinje.

Ingrid har beskæftiget sig med dans hele sit liv. Som danseelev, danseudøvende og danseunderviser for mange forskellige målgrupper. Både i Argentina og i Danmark og som kunstnerisk leder af eget kompagni i perioden 1994-2017.

Ingrid har gået på Den Nationale Balletskole i Buenos Aires i 1973-1983. Hun har en Cand. Mag. i Kultur og Formidling fra Syddansk Universitet i 1992-2000.

Ingrid har løbende deltaget i en omfangsrig række af workshops, seminarer, symposier i Danmark og i udlandet, inden for dans og kultur.

Læs mere om Ingrid her. 

lad os hjælpe dig på vej

kontakt os

Skolerne i Oure, Landevejen 98A

5883 Oure

Tlf: 62 38 38 37

E-mail: hojskole@oure.dk

Social