Header, Musik, Højskole

Musik på Oure Højskole

Musik på Oure Højskole handler om udtryk. Det er den åbne musiker med noget på hjerte og med sans for den musikalske fortælling, vi dyrker. Du medbringer lysten, passionen og kærligheden til musikken og vil opleve, hvordan du som skabende, kreativ musiker er i fokus. På Oure Højskoles musiklinje ser vi det som vores fornemmeste opgave at aktivere det kreative og få dig til at finde musikkens DNA og finde nøglen til det skabende univers. 

Musik, Højskole, Image Article

Musik Højskole for den ambitiøse musiker

Højskoleopholdet på musiklinjen er for den ambitiøse musiker, der gerne vil opnå et karrierespring, hvor vi kommer omkring alt fra sangskrivning, soloundervisning i dit instrument/din sang, live performance, musikteori til bandsammenspil, komposition, indspilning, udgivelse, markedsføring, livejobs og meget mere. Du får et bredt teoretisk og praktisk grundlag og indsigt i alle musikbranchens elementer. Alle undervisere er selv udøvende kunstnere og brænder for musikken. Vi tager udgangspunkt i, at netop dit kreative potentiale, vil blive udviklet optimalt. 

Muligheder på Oure musik højskole

Som musikelev på Oure Højskole er der mange faciliteter, som også står til rådighed udenfor undervisningen, så du har rig mulighed for at gå i musikhuset og øve, jamme eller indspille musik døgnet rundt.

Image Article, Musik, Højskole

MØD UNDERVISERNE PÅ MUSIK HER

MØD UNDERVISERNE PÅ MUSIK HER

Steffen Westmark

Ansat som musikunderviser på Oure Højskole i 2019.

Steffen er kendt som guitarist, sanger og frontmanden i bandet The Blue Van og betragtes af mange som en af landets bedste performere. Steffen har stor erfaring i sangskrivning, produktion og performance, og har i en årrække været bosiddende i New York. The Blue Van har opnået en international karriere og har turneret over store dele af verden, udgivet mange albums og EP’er og lavet musik til film og reklamer – bl.a. Appels iPad.

lad os hjælpe dig på vej

kontakt os

Skolerne i Oure, Landevejen 98A

5883 Oure

Tlf: 62 38 38 37

E-mail: hojskole@oure.dk

Social