Landevejscykling, Header, Sommerkurser

Landevejscykling

På Sydfyn kan vi prale af at have Danmarks måske bedste landevejsterræn. Kuperet kørsel i det istidsskabte landskab omkring Oure, tempokørsel på flade strækninger langs vandet mellem Lundeborg og Svendborg eller intervaltræning mellem de små landsbyer på Midtfyn. På Sydfyn er der ingen spildtid med at komme ud af byen – vi er allerede i terrænet.

Dette kursus er en introduktion til landevejscyklingens verden med tekniske øvelser og små konkurrencer. Her arbejdes både i hold og individuelt, for at udforske egne grænser. Landevejscykling bygger på at bruge kroppen som cyklens motor, kombineret med oplevelsen af at flyde igennem landskabet på de tynde, hurtige dæk.

Der køres på racercykel med bukkestyr. Cykel samt hjelm kan lånes af skolen, såfremt du ikke selv har det med. Skolens cykler er alle med en kombipedal (SPD/platform). Hvis du derfor selv har et par cykelsko, er du meget velkommen til at medbringe dem. Tjek dog, at de er udstyret med en SPD klampe (sidder ofte på en mountainbike). Det er også muligt at køre med almindelige sko. Hvis du selv anvender et andet pedalsystem, kan du blot medbringe dine pedaler. Cykelbukser og cykeldrikkedunk er en god ide at medbringe.

Glæd dig til nogle gode dage med masser af racerløb og indspark til din egen træning.

OBS: Udbydes ikke i uge 29.

lad os hjælpe dig på vej

kontakt os

Skolerne i Oure Idrætsvej 1

5883 Oure

Tlf: 51 85 41 84 // 62 38 38 38

E-mail: sommer@oure.dk

Social