Yoga, Fitness, Højskole, Image Article

Yoga intensiv i uge 29

Fordybelse i krop, åndedræt og sansning.

Fordyb dig i en uges intensiv yoga og lær dig selv og din krop bedre at kende. På kurset er der fokus på essensen af den populære bevægelsesform, der handler om at afdække din dybere natur for at kunne navigere i livet med frihed, robusthed og medfølelse. Du vil lære at arbejde sansebaseret med yoga, så du bedre kan mærke kroppen indefra og respondere på dens behov, både når du dyrker yoga og i dagligdagen.

Med udgangspunkt i yogaens historie og filosofi, vil du komme til at arbejde både med det stille og fordybende og med det dynamiske, aktive aspekt af yoga. Formiddagen vil fokusere på kontinuerlige flows. Her flyder vi på åndedrættet gennem enkle yogastillinger som alle kan være med på, sådan at du lærer at bruge dynamisk bevægelse som meditation. Eftermiddagen vil kombinere blide og langsomme yogaklasser med siddende meditation og afspænding.

På hver klasse vil der være lidt tid til spørgsmål og dialoger, der perspektiverer til yogaens filosofi og historie.

Image Article, Sommerkurser, Yoga

Alle kan være med

Kurset vil primært være praksisorienteret, men der vil også være teoretiske oplæg, så du får mere indgående kendskab til de mangfoldige aspekter ved denne ældgamle praksisform. Alle kan være med, og du behøver ikke kende til yoga forud for kurset.

Medbring gerne egen yogamåtte, hvis du har en. Hvis ikke, kan du låne af skolen.

 

 

lad os hjælpe dig på vej

kontakt os

Skolerne i Oure Idrætsvej 1

5883 Oure

Tlf: 51 85 41 84 // 62 38 38 38

E-mail: sommer@oure.dk

Social