210705 Ouresommer Musik 1 (1)

Musik i uge 26 og 27

Få den vildeste oplevelse som upcoming musiker på sommerens UngdomsCamp, hvor du kommer til at skabe din egen musik, indspille din egen musik, og sidst, men ikke mindst, udgive din egen musik på Spotify.

Så går du og overvejer et år på musikefterskole, så prøv en uge på Oure UngdomsCamps musiklinje, hvor du kan opleve hvad vi har at byde på!

Image Article,Ungdomscamps,210705 Ouresommer Musik 10

Hvis du deltager på en af sommerens UngdomsCamp vil du opleve, at Oure Efterskole er meget mere end sport. Betegnelsen 'Performing Arts' dækker over dans, musik og skuespil, hvor dette udgør en vigtig del af vores kreative efterskole. Dette kan blandt andet ses ved, at Skolerne i Oure sætter det nyeste og bedste udstyr til rådighed, samtidig med, at professionelle undervisere står klar til at hjælpe dig.

 

Denne UngdomsCamp bliver tilpasset hver enkelt elev individuelt, så du får optimalt udbytte af ugen, både hvis du har spillet musik siden du kunne gå og hvis du lige er startet.

Image Article, Efterskole, Musik
Image Article, Ungdomscamp,210705 Ouresommer Musik 2

En sommerferie du aldrig vil glemme

Du møder professionelle musikere, der lærer dig, hvordan man laver sin egen musik.

Det kan både være som singer-songwriter, i et band eller som DJ/producer.

Herefter indspiller du din musik sammen med en professionel producer og ugen afsluttes med en fælles koncert, hvor du sammen med de andre unge musikere optræder for alle 200 ungdomscampere.

 

 

lad os hjælpe dig på vej

kontakt os

Skolerne i Oure Idrætsvej 1

5883 Oure

Tlf: 51 85 41 84 // 62 38 38 38

E-mail: sommer@oure.dk

Social