HEADER, Sommerhøjskole, Open Water

Under overfladen

Er du nysgerrig på, hvad der gemmer sig under havets overflade? Drømmer du om at kunne gøre havet, stranden og vandet til din egen legeplads og spisekammer? Så er ’Under overfladen’ måske noget for dig.

På aktiviteten ’Under overfladen’ stiller vi skarpt på fridykning og snorkling i Det Sydfynske Øhav. En del af indholdet bygger på at finde din indre ro og at lære forskellige vejrtræknings- og meditationsteknikker for at få pulsen ned og kunne holde vejret længst muligt. Derudover indeholder ’Under overfladen’ en introduktion til dykkerteknikker med fokus på at dykke effektivt, samt at lære at bevæge sig sikkert i vandet ved kysten.

Vi holder til på kysten og tager udgangspunkt i vind- og vejrforhold, så der er mulighed for at få en sjov, tryg og sikker oplevelse med havet under overfladen. I løbet af ugen vil der også blive stillet skarpt på de muligheder og udfordringer, der i øjeblikket er i de indre danske farvande.

’Under overfladen’ er for dig, som har en indre vandhund, for dig, der har lyst til at bruge din tid ved vandet og som gerne vil ud i naturen og lære en ny verden at kende under overfladen.

OBS: Under overfladen udbydes ikke i uge 27 og 28. 

 

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 51 85 41 84 // 62 38 38 38

Social

kopieret