Foredrag på Oure sommerkurser 2023

På Skolerne i Oures sommerkurser, kan du glæde dig til at opleve en række inspirerende foredragsholdere, som du kan læse om herunder. Foredragene er åben for offentligheden.

 

Foredragsholdere

Foredragsholdere

Jacob Mark - Uge 26

Tirsdag 27.06 kl. 19.30 - 21.00

Jacob Mark er medlem af Folketinget og en af SF’s profiler. På få år gik han fra at være en ung, ukendt politiker, til at få femteflest personlige stemmer i hele Danmark. Samtidig solede han sig i politiske resultater og virale statusopdateringer på Facebook. Men prisen var høj – han blev så syg af stress, at han i en periode mistede det meste af synet.

Forsiderne blev ryddet, da Jacob i november 2021 fortalte, at han som følge af stress havde mistet store dele af sit syn. I hans bog, Fartblind, fortæller han hudløst ærligt og meget personligt om hans virkelighed i toppolitik: tempofyldte år med valgkampe, shitstorme, #MeToo og både sejre og tab. Opslidende år, der førte til stress, angst, sygemelding og livskrise. Samtidig er det også en håbefuld fortælling om Jacobs kamp for at komme tilbage på ny, og den ubetingede kærlighed han mødte på sin vej.

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 51 85 41 84 // 62 38 38 38

Social

kopieret