Header, Efterskole, Sejlads

Sejlads & Ski/Snowboard på Oure Efterskole

Elsker du vind i håret og har du eventyr i blodet? Så kan du på denne linje kombinere sejlads og ski/snowboard med et uforglemmeligt år på Oure Efterskole.

Få oplevelser for livet i et stærkt fællesskab med andre unge med samme passion - et sejlermiljø, som du bliver en del af både under og efter dit efterskoleophold.

Vi sejler op til fire gange om ugen i sæsonen for sejlads. Som en del af undervisningen får du både førstehjælps-, livredder og duelighedsbevis gennem undervisningen. 

Image Article, Sommerkurser, Sejlads

Sejlads på Oure Efterskole er for dig, der gerne vil fremme din personlige udvikling og dine færdigheder inden for sejlads.

De dygtigste instruktører står klar til at give dig den bedste undervisning på dit niveau. Opholdet giver dig samtidig et indblik i sejlerlivet og i et miljø, hvor dig, der ønsker det, kan gå hele vejen.

Du bliver en alsidig sejler indenfor både kap-, jolle- og tursejlads, hvor vi sejler forskellige bådtyper. 

Vi sejler på ture i det fantastiske Sydfynske Øhav, hvor forholdene til sejlads er perfekte - med åbent vand, vind, strøm og bølger.

På Oure har vi flere forskellige typer joller og sejler jollesejl. Desuden deltager vi i ungdomsjollestævner samt Fyn Rundt i vores kølbåde.

Sejlads på Oure Efterskole er godkendt af Dansk Sejlunion som sportsklub.

Vi skaber hele sejlere med både fysisk træning, teoriundervisning, men mest af alt en masse sejlads. 

Image Article, Efterskole, Sejlads
Image Article, Snowboard

Ski/Snowboard

Når vinteren kommer, starter vi med ski- og snowboard-forløbet, som indeholder fysisk, teknisk og teoretisk forberedelse til tre ugers ophold på Oures eget hotel i Bad Gastein, Østrig.

VI skal have bådtyperne repræsenteret i det visuelle, evt,. med tekst nedenunder, der beskriver typerne af bådene. Film sendes af Jesper 

 

MØD UNDERVISERNE PÅ SEJLADS OG SKI/SNOWBOARD HER

MØD UNDERVISERNE PÅ SEJLADS OG SKI/SNOWBOARD HER

Jesper Henriksen

Ansat på Skolerne i Oure i 2000.

Jesper underviser i sejlads på Oure Højskole og er leder af Oure Sejl Akademi.

Jesper er Cand. Pæd. i generel pædagogik, Master of Arts (Education) fra DPU på Aarhus Universitet. Han er pædagogisk diplomuddannet i ungdomspædagogik fra Danmarks Lærerhøjskole og læreruddannelsen fra Skårup Statsseminarium.

Jesper har skrevet fagartikler om Outdoor Education og været pædagogisk konsulent for bl.a. "Mere bevægelse i folkeskolen".

Jesper er Danmarksmester og sølvvinder til VM i X-99, har været træner i New Zealand, USA og Caribien.

Jesper er stifter og udvikler af Danmark Rundt og Pro Skipper på Oure Højskole.

lad os hjælpe dig på vej

kontakt os

Skolerne i Oure, Idrætsvej 1

5883 Oure

Tlf: 62 38 38 36

E-mail: efterskoleadm@oure.dk

Social