Fullscreen Media, Efterskole, Ski

Ski på Oure Efterskole

Er du en erfaren og passioneret skiløber, der elsker at køre i parken eller drømmer om at blive skiinstruktør med så mange timer på pisten som muligt? Så er skilinjen på Oure Efterskole lige noget for dig!

Vores elever har typisk 8-11 ugers erfaring, det vil derfor være en klar fordel, at du kan køre sikkert ned af de røde pister med parallelle ski og kan køre med alle slags lifter. Vi dygtiggør os sammen i et uvurderligt fællesskab i et skimiljø, hvor det sociale liv er en stor del af din hverdag. 

January 31, 2023 10:29 AM by Simone Mørup Kristiansen

Ski på efterskole året rundt

På Oure Efterskoles skilinje arbejder vi med skiløb året rundt. Selvom vi er på skolen i Oure, er omdrejningspunktet stadigvæk at blive klædt på, både fysisk og teoretisk, til selve skiløbet i de Østrigske Alper, hvor vi hvert år tager fem uger på ski og bor vores eget skihotel. 

Rigtig meget af træningen foregår på både mountainbikes, inliners og Jib Park for at styrke balance, kondition og koordination.

Herudover har vi klatrehal, svømmehal og fitnesscenter, som også benyttes i undervisningen. Her fokuseres bl.a. på barmarks- og konditionstræning. 

Vælg din retning - instruktør eller freestyle

Brænder du for at tage dit freestyle skiløb til næste niveau eller vil du hellere tage en skiinstruktøruddannelse, BSI 1-niveau (Den Danske Skiskoles første niveau), mens du går på efterskole?

Når du vælger Ski på Oure Efterskole, skal du vælge en af følgende retninger. 

 

 

Image Article, Efterskole, Ski (1)
Efterskole, Ski, Image Article

Skiinstruktør på Oure Efterskole

Vælger du skiinstruktør, vil du opleve særligt fokus på dine skitekniske færdigheder på pisten. Du vil også blive introduceret til puddersne, pukler og porte, samt skiteori.

Du bliver en mere alsidig skiløber og har, efter at blive BSI 1'er på Oure Efterskole, muligheden for at fortsætte til PSI-niveauerne i Den Danske Skiskole.

En dansk uddannelse som skiinstruktør giver dig mulighed for at arbejde som skiinstruktør i stort set hele verden. 

Freestyle skiløb på Oure Efterskole

Vælger du i stedet at dyrke freestyle skiløb, hvilket udbydes til 10. klasser,  finder vi dig højst sandsynligt i parken med hop og rails, men ski-teknisk vil du også opnå nye højder. Vi gør skiløbet til en leg med uanede muligheder for udvikling, hvor der vil blive fokuseret på tricks med hop, slides, fart og spænding, samt introduktion til puddersne, pukler og porte.

Du bliver som elev også taget hånd om i forhold til sikkerhed på ski. Dette indgår i undervisningen, sammen med førstehjælp, så vi kan være trygge på pisterne.

Image Article, Sommerkurser, Efterskole, Ski

MØD UNDERVISERNE PÅ SKI HER

MØD UNDERVISERNE PÅ SKI HER

Klavs Klavsen

Ansat på Skolerne i Oure i 2016.

Uddannet BA. Scient. Idræt og Diplom Træner – coaching og ledelse fra Syddansk Universitet 2001. Har været både alpin landsholdsløber og landstræner, samt udviklingskonsulent for Danmarks Skiforbund.

Var ansat som Sportschef i Dansk Kano og Kajak Forbund i 2007 til 2009, med fire olympiske deltagere i Beijing 2008.

Tidligere elev på Oure Højskoles surflinje og efterfølgende lærer på skilinjen i 94 og 95.

Uddanner for Den Danske Skiskole siden 1996.

lad os hjælpe dig på vej

kontakt
Tlf: 62 38 38 36

Social

kopieret