Fullscreen Media, Efterskole, Ski

Ski på Oure Efterskole

Er du en passioneret skiløber, der elsker at stå på ski og vil have så mange timer på pisten som muligt? Så er skilinjen på Oure Efterskole lige noget for dig!

Du er i forvejen hjemmevant på pisterne, kører sikkert ned af de røde pister og kan køre med alle slags lifter. Vi dygtiggør os sammen i et uvurderligt fællesskab i et skimiljø, hvor det sociale liv er en stor del af din hverdag. 

Image Aricle, Efterskole, Ski2

Ski efterskole året rundt

På Oure Efterskoles skilinje arbejder vi med skiløb året rundt. Selvom vi er på skolen i Oure, er omdrejningspunktet stadigvæk at blive klædt på, både fysisk og teoretisk, til selve skiløbet i de Østrigske Alper, hvor vi hvert år tager fem uger på ski og bor vores eget skihotel. 

Her bruger vi både mountainbikes, inliners og Jib Park til at styrke balance, kondition og koordination.

Herudover har vi klatrehal, svømmehal og fitnesscenter, som også benyttes i undervisningen. Her fokuseres bl.a. på barmarks- og konditionstræning. 

Vælg din retning på Oure ski efterskole


Brænder du for at tage dit freestyle skiløb til næste niveau eller vil du hellere tage en skiinstruktøruddannelse, BSI 1-niveau, mens du går på efterskole?

Når du vælger Ski på Oure Efterskole, skal du vælge en af følgende retninger. 

 

 

Image Article, Efterskole, Ski (1)
Efterskole, Ski, Image Article

Skiinstruktør på Oure ski efterskole

Vælger du skiinstruktør, vil du opleve særligt fokus på dine skitekniske færdigheder på pisten. Du vil også blive introduceret til puddersne, pukler og porte, samt skiteori.

Du bliver en mere alsidig skiløber og kan gå efter at blive BSI 1 og 2, samt muligvis PSI-niveauerne i Den Danske Skiskole.

En dansk uddannelse som skiinstruktør giver dig mulighed for at arbejde som skiinstruktør i stort set hele verden. 

Freestyle skiløb på Oure ski efterskole

Vælger du i stedet at dyrke freestyle skiløb, finder vi dig højst sandsynligt i parken med hop og rails, men ski-teknisk vil du også opnå nye højder. Vi gør skiløbet til en leg med uanede muligheder for udvikling, hvor der vil blive fokuseret på tricks med hop, slides, fart og spænding, samt introduktion til puddersne, pukler og porte.

Du bliver som elev også taget hånd om i forhold til sikkerhed på ski. Dette indgår i undervisningen, sammen med førstehjælp, så vi kan være trygge på pisterne.

Image Article, Sommerkurser, Efterskole, Ski

MØD UNDERVISERNE PÅ SKI HER

MØD UNDERVISERNE PÅ SKI HER

Klavs Klavsen

Ansat på Skolerne i Oure i 2016.

Uddannet BA. Scient. Idræt og Diplom Træner – coaching og ledelse fra Syddansk Universitet 2001. Har været både alpin landsholdsløber og landstræner, samt udviklingskonsulent for Danmarks Skiforbund.

Var ansat som Sportschef i Dansk Kano og Kajak Forbund i 2007 til 2009, med fire olympiske deltagere i Beijing 2008.

Tidligere elev på Oure Højskoles surflinje og efterfølgende lærer på skilinjen i 94 og 95.

Uddanner for Den Danske Skiskole siden 1996.

lad os hjælpe dig på vej

kontakt os

Skolerne i Oure, Idrætsvej 1

5883 Oure

Tlf: 62 38 38 36

E-mail: efterskoleadm@oure.dk

Social