Sejlads & Ski på Oure Kostgymnasium

Drømmer du om at være skipper i dit eget liv? Vil du lære at sejle eller fortsætte dit allerede eksisterende sejlerliv i et super inspirerende og udviklende miljø? Vil du opleve friheden på det åbne hav og sejle, mens du bliver student? 

Så er Oures linje for sejlads lige noget for dig. Oure bliver dit hjem, din skole og din sejlklub.

 

Image Article, Sommerkurser, Sejlads 2

Sejlundervisning fra landets bedste sejlere og instruktører

Gennem 3 ugentlige træninger lærer du alle nødvendige færdigheder, og du får rig mulighed for at prøve dem af i praksis i Det Sydfynske Øhav og ved deltagelse i stævner og kapsejladser, herunder jollestævner og i sejlsportsligaen. I sejlsæsonen er der mulighed for at deltage i en ekstra træning i Oure sejlklub regi.

Du vil blive undervist af nogle af landets bedste sejlere og instruktører og få alle de faglige kvalifikationer, det kræver at blive en hel sejler. Herunder kapsejlads, både fleet race og matchrace i både jolle og kølbåd, vedligehold af grej og sømandskab. Alt det ovenstående skal forberede dig på at sejle ud i verden - både på kapsejladsbaner eller over Atlanten.

Teoretisk og praktisk sejlundervisning

Undervisningen er en blanding af teori og praksis, hvor du tilegner dig beviset yachtskipper af 3. grad, duelighedsbevis, førstehjælpskursus, VHF-radiocertifikat samt praktisk erfaring med søsikkerhed. Hertil får du Dansk Sejlunions instruktør 1 & 2, så de kan varetage undervisning af sejlerne i en sejlklub.

 

 

Image Article, Kostgymnasium, Sejlads (2)
Image Article, Kostgymnasium, Sejlads,Ski (1)

Mulighed for ski om vinteren

Vi træner op til sejlads gennem traditionel styrketræning i Oures fitnesscenter og dyrker både løb og svømning.

Om vinteren har du desuden mulighed for at stå på ski, hvor der er fokus på skitræning og fælles oplevelser. Der er også mulighed for at uddanne sig til skiinstruktør. Du har også mulighed for, at blive student på pisten.

Oure Kostgymnasium er godkendt af Dansk Sejlunion som Sportsklub.

Se mere på instagram, hvor du kan følge med i livet på et sejlende Kostgymnasium!

 

 

MØD UNDERVISERNE PÅ SEJLADS & SKI HER

MØD UNDERVISERNE PÅ SEJLADS & SKI HER

Jesper Henriksen

Ansat på Skolerne i Oure i 2000.

Jesper underviser i sejlads på Oure Højskole og er leder af Oure Sejl Akademi.

Jesper er Cand. Pæd. i generel pædagogik, Master of Arts (Education) fra DPU på Aarhus Universitet. Han er pædagogisk diplomuddannet i ungdomspædagogik fra Danmarks Lærerhøjskole og læreruddannelsen fra Skårup Statsseminarium.

Jesper har skrevet fagartikler om Outdoor Education og været pædagogisk konsulent for bl.a. "Mere bevægelse i folkeskolen".

Jesper er Danmarksmester og sølvvinder til VM i X-99, har været træner i New Zealand, USA og Caribien.

Jesper er stifter og udvikler af Danmark Rundt og Pro Skipper på Oure Højskole.

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 62 38 38 15

Social

kopieret