Ski på Oure Kostgymnasium

Ski på Oure er ikke bare en sportsgren. Det er en livsstil. På Oures Kostgymnasium har du muligheden for at dyrke din passion for ski, mens du tager en STX-uddannelse og bliver student på pisten.

Tag dit skiløb til næste niveau - og bliv skiinstruktør eller kør freestyle! Du vil blive en del af et unikt og ambitiøst træningsmiljø, der skaber helhed omkring din uddannelse, skisport og personlige udvikling.

Hvert år tager vi seks uger på ski, hvor vi bor på Oures eget hotel i Bad Gastein, Østrig. Her vil du både modtage online STX-undervisning og ski-undervisning sammen med dine studiekammerater. 

 

 

Image Article, Kostgymnasium, Mountainbike

Fysisk og teknisk skitræning

Træningen på Oure forud for skisæsonen består af fysisk og teknisk træning.

Her dyrker vi aktiviteter som mountainbike, inline-rulleskøjter og løb for at blive klar til ski. Derudover indgår balance- og styrketræning, samt skirelateret træning på stand up paddle, surf og trampolin.

På skilinjen vælger du en af nedenstående retninger:

 

Skiinstruktør retning

Vælger du retningen med skiinstruktør, vil du opleve særligt fokus på dine skitekniske færdigheder på pisten. Du vil også blive introduceret til ski-teori samt puddersne, pukler og porte.

Du bliver en mere alsidig skiløber og kan gå efter at blive BSI 1 og 2, samt muligvis tilegne dig PSI-niveauerne i Den Danske Skiskole.

Uddannelsen er internationalt anerkendt og giver dig mulighed for at tage på skisæson og bruge dit sabbatår som skiinstruktør i stort set hele verden.

 

Image Article, Kostgymnasium, Ski
Image Article, Efterskole, Ski, Freestyle

Freestyle retning

Vælger du retningen med freestyle-skiløb, så befinder du dig godt i parken med hop og rails. Du vil også tage din ski-teknik mod nye højder.

Vi gør skiløbet til en leg med uanede muligheder for udvikling, hvor der vil blive fokuseret på tricks med hop, slides, fart og spænding, samt introduktion til puddersne, pukler og porte.

I sæsonen tager vi på ture til Absolut Park, der er en af verdens bedste, hvor du vil have mulighed for at se og køre side om side med nogle af europas bedste freestylere.

 

MØD UNDERVISERNE PÅ SKI HER

MØD UNDERVISERNE PÅ SKI HER

Lasse Svendsen

Ansat på Skolerne i Oure i 2015 som underviser i ski og boardsport.

Lasse er uddannet på Institut for Skole og Læring – Metropol som lærer i 2015 med linjefag i matematik, idræt og samfundsfag.

Lasse er en erfaren skiløber og har tidligere været ansat som underviser på Oure Højskole som skiinstruktør på freestylelinjen. Lasse har desuden været skiløber på konkurrenceplan og var i perioden 2008-2009 en del af det danske freestylelandshold.

Lasse blev i 2011 uddannet skiinstruktør gennem den canadiske skiskole med speciale i freestyleskiløb. Han er også uddannet som parkourinstruktør gennem DGI i 2012.

Lass er også aktiv kitesurfer frem mod at blive DS-certificeret kitesurfinstruktør.

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 62 38 38 15

Social

kopieret