Ski på Oure Kostgymnasium

Ski på Oure er ikke bare en sportsgren. Det er en livsstil. Tag dit skiløb til nye højder, og bliv skiinstruktør med mulighed for at tage på skisæson direkte efter gymnasiet.

På Oures Kostgymnasium har du muligheden for at dyrke din passion for ski, mens du tager en STX-uddannelse og bliver student på pisten.

Du vil blive en del af et unikt og ambitiøst træningsmiljø, der skaber helhed omkring din uddannelse, skisport og personlige udvikling.

Hvert år tager vi seks uger på ski, hvor vi bor på Oures eget hotel i de østrigske Alper. Her vil du både modtage online STX-undervisning og ski-undervisning sammen med dine studiekammerater. 

 

 

Image Article, Kostgymnasium, Mountainbike

Skitræning på Sydfyn

Træningen på Oure forud for skisæsonen består af fysisk og teknisk træning.

Her dyrker vi aktiviteter som mountainbike, inline-rulleskøjter og løb for at blive klar til ski. Derudover indgår balance- og styrketræning, samt skirelateret træning på stand up paddle, surf og trampolin.

 

Bliv den vildeste på ski med 6 uger i Alperne hvert år

Du vil opleve særligt fokus på dine skitekniske færdigheder på pisten og blive en dygtigere, mere alsidig skiløber, der også kan køre i puddersne, i pukler, i parken og i porte. 

Vi gør skiløbet til en leg og træner ski som en sport med uanede muligheder for udvikling fra kortsving til carving, samt store lækre sving i powder eller tricks i parken.

 

Image Article, Kostgymnasium, Ski
Image Article Ski Kostgym

Bliv skiinstruktør - og tag på skisæson efter gymnasiet

Du vil få undervisning i teori om ski og ski-instruktion, hvormed du kan gå efter at blive BSI 1 og 2, samt muligvis tilegne dig PSI-niveauerne i Den Danske Skiskole.

Ski-instruktør-uddannelsen er internationalt anerkendt og giver dig mulighed for at tage på skisæson og bruge dit sabbatår som skiinstruktør i stort set hele verden.

Det er en klar fordel, at du kan køre sikkert ned af blå pister med parallelle ski og kan køre med alle slags lifter.

 

MØD UNDERVISERNE PÅ SKI HER

MØD UNDERVISERNE PÅ SKI HER

Viktoria Smidth Knudsen

Viktoria er ansat på Skolerne i Oure i 2023, hvor hun er underviser i ski og adventure. 

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 62 38 38 15

Social

kopieret