Header, Kostgymnasium, Socialt billede, Udendørs

Skolerne i Oures værdigrundlag

Skolerne i Oure Sport & Performing Arts blev grundlagt i 1987 og rummer Oure Efterskole, Oure Kostgymnasium og Oure Højskole. Tilsammen er Skolerne i Oure landets største kostskolemiljø. 

Skolerne i Oure Sport & Performing Arts tager sit udgangspunkt i den europæiske oplysningstanke og den moderne tænkning. På Oure mener vi, at verden er større end os selv. Derfor står vi på skuldrene af et internationalt funderet værdigrundlag, der ser ud mod en verden i udvikling. Vi er ikke bundet op af gamle traditioner, religion eller nationalforståelse, men stræber mod at være, danne og uddanne myndige og ansvarlige verdensborgere.

På Oure er der plads til alle - også dem, der vil være verdensmestre. Vi vægter passion højere end talent og giver hinanden mulighed for at excellere - hvad end det er med sport, kunst eller faglige ambitioner. Vi har plads til visioner og store armbevægelser, og er et sted, hvor den enkelte skaber præmisserne for sit eget ophold og bliver løftet af fællesskabet. 

På Oure spiller sport og kunst sammen som et pædagogisk redskab i fællesskabet. Et fællesskab, som favner forskelligartede interesser, udvider elevernes horisont, udvikler deres empati og giver dem en mere nuanceret opfattelse af hinanden - og derigennem også af, hvem de selv er. 

Oure er et solidt ståsted, hvor rammerne er skabt til at finde dig selv og kende dig selv. Vi dyrker fællesskabet gennem stærke relationer og intenst samvær. Vi styrker individet gennem konkurrence, vilje og mod til mere, og vi tager aktivt ansvar for os selv og for hinanden.

Læs mere om Oures historie, visioner og vedtægter på nedenstående links

 

 

 

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 62383838

Social

kopieret