Event

Dansefestival VOL 2

Dato: 21. apr. 2023

Tidspunkt: kl. 15:00

Sted: Skolerne i Oure

Image Article, Event, Dansefestival

Koreografikonkurrence & workshops

Fredag d. 21. & Lørdag d. 22. april afholder Oure Danse Akademi en dansefestival for alle der har en forkærlighed til dansen og gerne vil være med til at fejre den internationale "dansens dag" over hele to dage, hvor vi starter fredagen med en koreografikoreografi konkurrence med flotte præmier efterfulgt af en dansefest med DJ Bobo. Lørdagen fortsætter vi med et væld af fede workshops.

Til alle der skal overnatte her: Husk dyne og pude. 

Du kan finde hele programmet lige her.

Hvem er du? 

  • Mellem 13 - 33 år
  • Underviser i dans og ønsker faglig inspiration 
  • I gang med en uddannelse indenfor dans
  • Lige blevet uddannet indenfor dans
  • Nuværende eller "gammel" elev på Skolerne i Oure
  • En danseglad type, der gerne vil deltage i de fedeste danseklasser

Tilmelding inden d. 16. april kl. 23.59. 

PRIS: 250 kr. til mobilepay: 590952

Har du spørgsmål, kan du kontakte Ingrid Kristensen: ik@oure.dk

 

Info om Koreografikonkurrencens dommere og undervisere på workshops

Charlotte Khader blev optaget på Det Kongelige Teaters Balletskole i 1982 og blev ansat som balletdanser ved Den Kongelige Ballettens i 1992. Hun har danset med i hele Ballets repertoire i både ind- og udland. Udover karrieren som balletdanser begyndte hun også at undervise på Det Kongelige Teaters balletskole i 2003. Fra 2015 - 2021 var Charlotte Khader balletlærer og ansvarlig for den klassiske ballet på Det Kongelige Teaters balletskole i Odense. Nu er hun tilbage i København, hvor hun er balletlærer på Copenhagen Contemporary Dance School og på Københavns Balletakademi. Charlotte Khader er også formand og underviser hos Bella Speranza på Det Kongelige Teater, som er balletundervisning for kronisk syge børn. 

Jacob Schrøder er en autodidakt danser og fysisk performer. Jacob arbejder primært med kompagnierne Kristján Ingimarsson company, Mute pomp, Uppercut danseteater og Gunilla Lind danseteater.

Cirkeline Dahl Bondesen er dansk freelance koreograf og performer. Hun har klassisk dansetræning fra Det Kongelige Teaters Balletskole (2002-2007). Herudover træning i social dances og improvisationsteknikker fra bl.a.  Paris’ undergrundsscener og dansefællesskaber fra 2015-2019. Hun har koreograferet forestillingerne "INTUITION" (2021) og "ELEMENT" (2020) samt stedsspecifikke værker såsom "RÅ KROP" (2022, Dansekapellet, DK) med kollektivet Det Fynske Dansekompagni, som hun medstiftede i 2019. Cirkeline Dahl Bondesens arbejde undersøger magtstrukturer i samtiden inden for viden, blik, seksualitet og køn samt inden for immersive og aktiverende scenekunstformater.

Tamás Bakó er leder, underviser og uafhængig kunstner på Danseafdelingen Gyula Harangozó i 2022/23. Han er prisvindende dansekunstner. Tamás afsluttede sin danseuddannelse på Budapest "Dance School" i 1995. Han har været medlem af adskillige udenlandske og ungarske ensembler ledet af Ismael Ivo, Marco Santi, Adrienn Hód, Gábor Goda m.fl. Han har deltaget i adskillige selvstændige produktioner og projekter som danser eller medskaber. Siden 2009 har han været underviser i moderne dans ved Budapest Contemporary Dance Academy. Han har også undervist som gæstelærer på andre professionelle moderne danseskoler såsom SEAD (Salzburg) eller La Manufacture HES-SO (Lausanne). 

Clara Breinholdt har altid haft dansen inde på livet. Hun har bevæget sig indenfor flere stilarter både under hip hop, moderne samt ballet. Hun er uddannet Body Movement terapeut ved Human Education Group i Århus og efterfølgende yogalærer hos Ashramet Ananda Gaorji på Sjælland. Clara brænder for bevægelse, spiritualitet og indre udvikling gennem kroppen. Hendes intention med Urkraft Studio er at skabe et rum, hvor der er plads til kropslig fordybelse og nærvær, hvor du kan komme og bevæge dig med det der er i dig - lige præcis som du er