Sommerkurser

Sommer- kurser

Aktiv sommerferie på Sydfyn du aldrig vil glemme!

Hvis du giver os en uge af din tid, så giver vi dig et minde for livet. Kom på aktiv sommerhøjskole, familiehøjskole eller UngdomsCamp og bliv en del af sommerens store fællesskab.

Sommerkurser på Oure er noget, vi skaber sammen. Vi dyrker lysten til at springe ud i noget nyt og styrker nysgerrigheden for andre mennesker. 

På Skolerne i Oure er vi specialister i at skabe store oplevelser og give vores kursister noget at smile af. I mere end 30 år har vi afholdt sommerkurser fyldt med mening, indhold, udvikling og læring. 

Kurserne afholdes i uger 27-32
  • Familiehøjskolen afholdes i alle seks uger
  • Sommerhøjskole for voksne afholdes i uge 28-31
  • UngdomsCamp i uge 27-28, 32
Header, Sommerhøjskole, Socialt

Info til sommerkursister

På siderne herunder har vi samlet en masse nyttig information om Oure Sommerkurser. Du kan blandt andet læse om den lækre mad du skal spise, de spændende foredrag du kan opleve, samt praktisk information og indkvartering. 

 

Hvad er Oure Sommerkursus?

Et sommerkursus på vores højskole er en aktiv sommerferie, som du sent vil glemme. Vi sammensætter en uge fyldt med fede aktiviteter fra morgen til aften, hvor du kan dyrke dine personlige interesser og samtidig møde en masse nye mennesker. Om du holder sommerferie med en ven/veninde, rejser alene eller med børn/børnebørn, har vi en plads til dig på vores sommerkursus i 2023.

Hvad tilbydes der på Oures Sommerkurser?

På Oure tilbyder vi tre forskellige slags sommerkurser. Sommerhøjskole for voksne, der er på sommerferie uden børn. Familiehøjskole for forældre og bedsteforældre, der holder sommerferie med børn. Og UngdomsCamp for de unge mellem 13 og 17,5 år.

På alle tre typer sommerkurser vælger du dig ind på en eller flere aktiviteter, som du laver formiddag og eftermiddag. Når du vælger et sommerkursus på Oure, kan du fx vælge mellem aktiviteter som teater, sejlads, mountainbike, sang, fitness, yoga, klatring, vandring, havkajak og meget mere. Når du ikke er på din valgte aktivitet, er der en masse andre ting at lave. Der er blandt andet foredrag, fællessang og fest.

På Oure Familiehøjskole bliver børnene delt ind i grupper efter alder og tilknyttet vores fantastiske børneinstruktører, som planlægger et hav af fede aktiviteter.

Hvem kan komme på Oure sommerkursus?

Vi plejer at sige, at et sommerkursus på vores højskole er for alle mellem 3 og 99 år. Vores sommerkursus er med andre ord for næsten alle. Vores ældste kursist var sidste år 87 år. Der er aktiviteter for alle, hvor der både er cross training og outdoor training for dem, der vil have pulsen op, og vandring og yoga til dem, der gerne vil have en mindre hård aktivitet. Og en masse andet derimellem.

Hvornår afholdes der sommerkurser?

Kurserne afholdes i uger 27-32
  • Familiehøjskolen afholdes i alle seks uger
  • Sommerhøjskole for voksne afholdes i uge 28-31
  • UngdomsCamp i uge 27-28, 32

 

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 51 85 41 84 // 62 38 38 37

Social

kopieret