TAG PÅ AKTIV SOMMERFERIE PÅ OURES SOMMERKURSER!

Oure Højskoles korte kurser er både for hele familien, unge, vennepar, eller du kan bare komme selv.

Vi glæder os til sommer 2019. Vi er allerede i gang med at planlægge kurserne for sommeren 2019 og vil offentliggøre kursuskataloget  3. december.
Har du lyst til at blive kontaktet, når kurserne sættes til salg, eller har du nogle spørgsmål vedr. sommerkurserne 2019, så kontakt os på sommer@oure.dk.

Hvis du giver os en uge af din tid, så giver vi dig et minde for livet.

Om du vil på familiehøjskole, ungdomskursus eller sommerhøjskole, så har vi på Skolerne i Oure gjort os til specialister i at skabe store oplevelser og dermed give vores kursister noget at smile af. Vi har i 30 år lavet vores sommerkurser og har samtidig skabt korte kurser fyldt med mening, indhold, udvikling og læring. 

Vi lover at du får en sommerferie i Danmark du sent vil glemme, fyldt med spændende sommeraktiviteter og  udfordringer fra morgen til aften, spændende  nye bekendtskaber, samt massere af tid til at dyrke dine personlige interesser. Vi har den rette plads for både børn, unge og voksne, og  vi står vi klar med de bedste instruktører, lækker mad og den skønne sydfynske natur. 

Tag på Oures sommerkurser og få øjeblikke der virkelig tæller.

Du kan læse mere omkring vores sommerhøjskole, familiekurser og ungdomskurser herunder:

Sommer[opdeling]højskole

Tag en uge på sommerhøjskole, og vælg imellem korte kurser såsom: skuespil, dans, fitness, kitesurfing, sejlads og meget mere.

Se mere »

Familiekurser

Kom på aktiv ferie for hele familien. Tag mor, far, bedstemor, bedstefar og søskendeflokken med på familiehøjskole på Oure.

Se mere »

Sommercamp[opdeling] for unge

Er du klar på den vildeste sommer? På Oure får du nye venner, fede oplevelser og udfordringer, der rykker dig - uanset om du er til sport, dans, musik eller skuespil.

Se mere »

Foredrag

Hver uge vil vi afsløre nye og spændende foredragsholdere, som kommer på Oure Sommerhøjskole.

Se mere »

SE DE SENESTE NYHEDER FRA OURE Sommerkurser

Du kan hele tiden holde dig opdateret omkring nyeste tiltag, oplevelser m.m. på Oure Sommer kurser.