Sommerkurser

Sommer- kurser

Aktiv ferie på Sydfyn

Hvis du giver os en uge af din tid, så giver vi dig et minde for livet. Kom på aktiv sommerhøjskole, familiehøjskole eller UngdomsCamp og bliv en del af sommerens store fællesskab.

Sommerkurser, Header, Forside

En sommerferie på Sydfyn du aldrig vil glemme!

Sommerkurser på Oure er noget, vi skaber sammen. Vi dyrker lysten til at springe ud i noget nyt og styrker nysgerrigheden for andre mennesker. 

På Skolerne i Oure er vi specialister i at skabe store oplevelser og give vores kursister noget at smile af. I mere end 30 år har vi afholdt sommerkurser fyldt med mening, indhold, udvikling og læring. 

Image Article, Børn, 210705 Ouresommer Stemning 3 (1)

Vi lover, du får en sommerferie i Danmark, du sent vil glemme - fyldt med spændende sommeraktiviteter og udfordringer fra morgen til aften, spændende nye bekendtskaber, samt masser af tid til at dyrke dine personlige interesser.

Vi har den rette plads for både børn, unge og voksne, og vi står klar med de bedste instruktører, den hyggeligste stemning og den lækreste mad i den skønneste sydfynske natur.

Læs mere om vores Sommerhøjskole, Familiehøjskole og UngdomsCamps nedenfor.

Header, Sommerkurser, Forsiden, Opvarming Med Peter Øhlers

En sommer på Oure er minder for livet

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Oure og give dig den bedste sommerferie.

Herunder kan du læse om priser og tilmelding til Oure Sommerkurser. 

Header, Sommerhøjskole, Socialt

Info til sommerkursister

På siderne herunder har vi samlet en masse nyttig information om Oure Sommerkurser. Du kan blandt andet læse om den lækre mad du skal spise, de spændende foredrag du kan opleve, samt praktisk information og indkvartering. 

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 51 85 41 84 // 62 38 38 37

Social

kopieret