Kostgymnasium

Kost- gymnasium

Bliv student og dyrk din passion

På Oure Kostgymnasium er der tid til det hele. Her kan du tage din STX og være en del af det store fællesskab, uden at gå på kompromis med din sport eller performing art. Kom til Åbent Hus 21. januar eller 4. februar

Få en hverdag, du kan følge med i!

Oure Kostgymnasium er ikke et helt almindeligt gymnasium. Det er dit hjem i tre år. Et hjem, der rummer din skole, dine venner og den sport eller performing art, du brænder for. 

På Oure Kostgymnasium er der tid til det hele. Din hverdag er sat i system, så du er sikker på at nå alt det, du gerne vil i et travlt ungdomsliv. Her behøver du ikke vælge mellem din ungdomsuddannelse og din passion - du kan dyrke begge dele på højt niveau. 

 

Image Article, Kostgymasium, Forsiden, Socialt

Få hele pakke på Oure Kostgymnasium

På Oure Kostgymnasium bliver du del af en familie, der støtter, favner og rummer. Du vil indgå i et tæt kostskolemiljø med medstuderende, kostskolepædagoger, lærere og trænere, som tilsammen giver den tryghed det kræver for, at du kan udfordre dig selv - bogligt og sportsligt / kunstnerisk. 

På Oure Kostgymnasium kan du få hele pakken og gennemgå den vildeste udvikling - altsammen imens du bliver student sammen med dine venner. 

Grade Picker, Kostgymnasium, Undervisning, Socialt billede, Udendørs

Undervisningen på Oure Kostgymnasium

På Oure Kostgymnasium skaber vi tid og rum til, at du kan gennemføre din STX-uddannelse, mens du kan fordybe dig i din passion for sport, musik, dans eller skuespil og ikke mindst aktivt deltage i det store fællesskab, som danner rammen for dit ophold på Oure Kostgymnasium. 

Herunder kan du finde hjælp til din studentereksamen og information omkring studieretninger på Oure Kostgymnasium. 

Grade Picker, Socialt billede, Fodbold

Bliv elev på Oure Kostgymnasium

Herunder kan du se priser og tilmelde dig Oure Kostgymnasium. Du kan også læse mere om muligheden for at blive dagelev, hvor du er elev om dagen, men sover hjemme om natten. 

DIT KOMMENDE HJEM

DIT KOMMENDE HJEM

FÆLLESRUM OG FRITID

På Oure Kostgymnasium er vores fællesrum hyggelige lokaler med plads til at være social sammen med dine medstuderende. Om du mødes med din medstuderende til gruppearbejde eller brætspil, så er vores hyggelige bibliotek med brændeovn et af de gode rum i vores fællesarealer.

Spisehuset Oure Kostgymnasium

På Oure Kostgymnasium er mad meget mere end ernæring. Det handler med andre ord om mere end at blive mæt, når du sætter dig til bords i Spisehuset. Det er om måltiderne, at vi alle samles, og maden fra kostgymnasiets køkken er af særdeles høj kvalitet. Det kan du som elev godt glæde dig til. Du kan desuden glæde dig til en masse grøntsager, til økologiske råvarer og til en rolle i køkkenet. Læs meget mere om Oure Spisehus her

Grade Picker, Kostgymnasium, Forside, Huekast

Info til elever og forældre

Herunder har vi samlet en række nyttig information til både kommende og nuværende elever og forældre. Her kan du blandt andet finde kalender for skoleåret og Oure Kostgymnasiums regler, som alle elever på skolen skal læse igennem, inden opstart på skolen. 

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 62 38 38 15

Social

kopieret