OURE KOSTGYMNASIUM Et stærkt fællesskab

En studentereksamen (STX) på Oure Kostgymnasium er både almendannende og studieforberedende:

Som elev hos os får du mulighed for at specialisere dig i din sports – eller Performing Artslinje og blive en del af et stærkt og mangfoldigt fællesskab og studiemiljø.

ADVENTURE (+ SKI)

På Adventure-linjen på Oure Kostgymnasium dyrker du forskellige actionfyldte outdoor-discipliner, mens du tager en gymnasial uddannelse.

Med fuld fart på mountainbike i skoven, i kajak i bølgerne, udfordringer på klatrevæggen samt udsigten over bjergtinderne med skiene vendt ned ad bjerget er nogle af de fede oplevelser, du får på adventure, samtidig med at du kommer i god form.

FODBOLD

Fodbold på Oure Kostgymnasium er en intensiv linje med struktureret og målrettet træning, der tager udgangspunkt i dit niveau. Vi forventer du er topmotiveret og engageret, og er indstillet på at være en del af et træningsmiljø, som sigter på at udvikle dig og dine færdigheder og kundskaber.

HÅNDBOLD

På Oure Kostgymnasium har vi Danmarks bedste talentudviklingsmiljø. Du vil blive trænet af de dygtigste trænere i landet og arbejde med håndbold på et højt niveau, mens du tager en gymnasial uddannelse.

RIDNING

I samarbejde med Larsen Dressage har du en unik mulighed for at kombinere din ridesport, mens du tager en gymnasial uddannelse.

SEJLADS (+ SKI)

Tag din studentereksamen - mens du sejler.

Oure Sejlads er for dig, der gerne vil fremme din personlige udvikling og dine færdigheder inden for sejlads. På Oure Kostgymnasium vil du opleve mange aspekter ved sejlads herunder dykning.

TAG PÅ DANMARKS FØRSTE SKIGYMNASIUM!

Tag din studentereksamen, mens du står på ski!

Ski på Oure er ikke bare en sportsgren, det er en livsstil. Du vil blive en del af et unikt træningsmiljø, der skaber helhed omkring din uddannelse, skisport og menneskelige dannelsesrejse. I perioderne, hvor du står på ski, vil du bo på Oures helt eget skihotel i Alpe d’Huez. Du vil b.la. prøve kræfter med porttræning, freestyle, offpist samt mulighed for at tage en skiinstruktøruddannelse

DANSEGRUNDUDDANNELSE

På Oure Kostgymnasium tilbyder Oure Danseakademi dig en treårig dansegrunduddannelse. Hovedvægten i Oure Danseakademis dansegrunduddanelse ligger på moderne dans, klassisk ballet og hip hop, og i vores undervisning lægger vi fokus på udviklingen af din teknik, performance og kreativitet.

MUSIKALSK GRUNDUDDANNELSE

På Oure Kostgymnasium tilbyder Oure Musikakademi en treårig grunduddannelse. Hovedvægten i Oure Musikakademis grunduddannelse ligger på rytmisk musik i bredeste forstand: rock, pop, elektronisk musik, hiphop og jazz, og i vores undervisning lægger vi fokus på udviklingen af din musikalitet, skabende evne, initiativ og kendskab til musikbranchen.

SKUESPILGRUNDUDDANNELSE

På Oure Kostgymnasium tilbyder Oure Skuespilakademi i samarbejde med Baggårdteatret i Svendborg en treårig grunduddannelse i skuespil. Hovedvægten i skuespilgrunduddannelsen ligger på den praktiske skuespilundervisning med fokus på indlevelse, nærvær og originalitet. I vores undervisning er kernen udviklingen af dine kunstneriske formidlingsevner, kreativitet, stemme og musikalitet, selvstændighed og samarbejdsevner.

VELKOMMEN TIL OURE KOSTGYMNASIUM 
SPORT & PERFORMING ARTS

Oure Kostgymnasium tilbyder en bred vifte af studieretninger. Vi fokuserer på et højt fagligt niveau og gode relationer mellem lærere og elever.

Det er en unik oplevelse at bo på Oure Kostgymnasium, hvor skole, fritid og den sport eller performing art, du dyrker, er samlet.

Læs om Oure Kostgymnasiums profil og fremtidsvisioner i magasinet Reflect #3 fra 2017.

Læs hele Reflect #3.

Oure Kostgymnasium Sport og Performing Arts udgør sammen med Oure Efterskole og Oure Højskole den selvejende institution Skolerne i Oure, grundlagt 1987.

Sport

Dans, Musik & Skuespil

STUDIERETNINGER

Oure Kostgymnasium tilbyder en bred vifte af studieretninger:
En kunstnerisk, en bioteknologisk, to sproglige og en samfundsvidenskabelig.

Se vores studieretninger her

SE DE SENESTE NYHEDER FRA OURE KOSTGYMNASIUM

Du kan hele tiden holde dig opdateret omkring nyeste tiltag, oplevelser m.m. på Oure Kostgymnasium. 

SE KOMMENDE BEGIVENHEDER PÅ OURE KOSTGYMNASIUM

Du kan hele tiden holde dig opdateret omkring kommende begivenheder på Oure Kostgymnasium.