HØJSKOLE

Høj- skole

Kom til besøgsaften Torsdag d. 1/12

På Oure Højskole skaber vi i fællesskab de bedste rammer for et uforglemmeligt kapitel i dit liv. Hvis du er interesseret i et ophold, har vi stadige ledige pladser med opstart i januar 2023.

Et uforglemmeligt kapitel i dit liv

Du vil opleve et højskoleophold, hvor undervisning, fritid, sport, musik, skuespil og dans smelter sammen, og hvor der både er tempo, fart og fordybelse. På Oure Højskole har du tid og mulighed for at dyrke det, der styrker dig.

På Oure Højskole er der plads til alle - også dem, der gerne vil være verdensmestre. Vi stiller nogle fantastiske rammer og faciliteter til rådighed, og ved at tilføje professionelle og engagerede undervisere, gør vi alt for at sikre dig de bedste forudsætninger for et uforglemmeligt højskoleophold.

Image Article, Højskole, Socialt

Vi mødes med vores forskellige baggrunde og inspireres dagligt af hinanden med vores forskellige passioner i livet. Vi dyrker modet til at åbne vores sind, udfordre konventionerne og vi styrker lysten til at rykke grænser for vores egen læring og dannelse.

Vores spisesal er samlingspunktet for en stor del af din hverdag på højskolen og det er her du både vil opleve at blive kulinarisk forkælet med bæredygtighed for øje, men også vil blive udfordret og beriget med nye ideer, tanker og ikke mindst venskaber for livet.

Forside Hoejskole Header Kopi Min

Dyrk din passion og få minder for livet

Hverdagen på Oure Højskole er fyldt med den sport eller performing art, du brænder for. Et højskoleophold er dog meget mere end det og rummer alt fra valgfag og morgensamlinger til foredrag, kulturcafé og fester. Se mere herunder.

Forside Hoejskole Header (1) Kopi Min

Bliv elev på Oure Højskole

Herunder kan du læse mere om pris og tilmelding til højskolen, samt se hvordan du kommer i kontakt med os. 

DIT KOMMENDE HJEM

DIT KOMMENDE HJEM

HØJSKOLENS CAFÈ

Caféen på Oure Højskole er skolens samlingspunkt. Det er her, vi mødes til hygge, stedet hvor vi ser film og fodboldkampe, og ikke mindst stedet hvor vi holder fest i weekenden.

Hver onsdag aften danner caféen ramme om skolens ”kulturcafé”. Denne aften samles alle højskolens elever for at høre foredrag, debattere aktuelle emner, høre en koncert, se en forestilling eller noget helt femte. Nogle gange er det skolens egne lærere eller elever, der står for aftenen, men mange gange er det gæster udefra, som du måske kender fra fjernsyn, radio eller sociale medier. I nyere tid har kulturcaféen eksempelvis bestået af: Foredrag med Anders Breinholt, Johanne Schmidt-Nielsen eller Mogens Lykketoft, koncerter med Kalaha, DJ Thomas Seidelin, Kunstnerkolonien, Kalles World Tour eller Crack House, teaterforestillingen Demos & Kratia, musikquiz, debataftener og meget andet.

Caféen bliver drevet at eleverne på Oure Højskole, og hvis du kunne tænke dig at prøve dig selv af som bartender, festarrangør o. lign., er der rig mulighed for det her.

Spisehuset Oure Højskole

På Oure Højskole er mad meget mere end ernæring. Det handler med andre ord om mere end at blive mæt, når du sætter dig til bords i spisesalen. Det er om måltiderne, at vi alle samles, og maden fra højskolens køkken er af særdeles høj kvalitet. Det kan du som elev godt glæde dig til. Du kan desuden glæde dig til en masse grøntsager, til økologiske råvarer og til en mulig rolle i køkkenet. Læs meget mere om Oure Spisehus her

Forsiden Højskolen, Header

Info til kommende elever

Herunder har vi samlet en række nyttig information til dig, som overvejer et højskoleophold på Oure. Her kan du blandt andet læse højskolens pædagogiske idé, se de mest stillede spørgsmål, samt finde Oure Højskoles sociale spilleregler, som alle elever på skolen skal læse igennem, inden opstart på skolen. 

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 62 38 38 37

Social

kopieret