HØJSKOLE

Høj- skole

Styrk dig selv og dyrk fællesskabet

Nyt hold starter op 7. august 2022 - med mulighed for sen opstart 4. september 2022

Et uforglemmeligt kapitel i dit liv

Du vil opleve et højskoleophold, hvor undervisning, fritid, sport, musik, skuespil og dans smelter sammen, og hvor der både er tempo, fart og fordybelse. På Oure Højskole har du tid og mulighed for at dyrke det, der styrker dig.

På Oure Højskole er der plads til alle - også dem, der gerne vil være verdensmestre. Vi stiller nogle fantastiske rammer og faciliteter til rådighed, og ved at tilføje professionelle og engagerede undervisere, gør vi alt for at sikre dig de bedste forudsætninger for et uforglemmeligt højskoleophold.

Vi mødes med vores forskellige baggrunde og inspireres dagligt af hinanden med vores forskellige passioner i livet. Vi dyrker modet til at åbne vores sind, udfordre konventionerne og vi styrker lysten til at rykke grænser for vores egen læring og dannelse.

Vores spisesal er samlingspunktet for en stor del af din hverdag på højskolen og det er her du både vil opleve at blive kulinarisk forkælet med bæredygtighed for øje, men også vil blive udfordret og beriget med nye ideer, tanker og ikke mindst venskaber for livet.

Image Article, Højskole, Socialt

Sen opstart 4. september 2022

Kunne du tænke dig at starte på Oure højskole i efteråret 2022, men er du forhindret i at starte op allerede d. 7 august?

Så fortvivl ikke for Oure Højskole tilbyder nu, at du kan starte en måned senere med opstart søndag d. 4 september. Du har mulighed for opstart på alle vores hovedlinjefag, bortset fra ProSkipper og Skiinstruktør + job.

Ved opstart d. 4 september bliver du tilknyttet de allerede igangværende linjefag, og bliver sat sammen med de elever, som går på skolen i forvejen. Vi sørger for, at du hurtigt lærer de andre elever at kende, så du kan få 15 fantastiske højskole uger.

Du kan læse mere om vores højskole og linjefag her på siden, hvor du også kan tilmelde dig. 

 

 

Forside Hoejskole Header Kopi Min

Dyrk din passion og få minder for livet

Hverdagen på Oure Højskole er fyldt med den sport eller performing art, du brænder for. Et højskoleophold er dog meget mere end det og rummer alt fra valgfag og morgensamlinger til foredrag, kulturcafé og fester. Se mere herunder.

Forside Hoejskole Header (1) Kopi Min

Bliv elev på Oure Højskole

Herunder kan du læse mere om pris og tilmelding til højskolen, samt se hvordan du kommer i kontakt med os. 

DIT KOMMENDE HJEM

DIT KOMMENDE HJEM

Spisesal Højskole

På Oure Højskole er mad meget mere end ernæring. Det handler med andre ord om mere end at blive mæt, når du sætter dig til bords i Spisehuset. Det er om måltiderne, at vi alle samles, og maden fra efterskolens køkken er af særdeles høj kvalitet. Det kan du som elev godt glæde dig til.

Økologi og masser af grøntsager
Oure Spisehus har guldmærket i økologi og serverer derfor mad, der er 90-100 % økologisk. Vi bestræber os på at leve op til Fødevarestyrelsens kostråd og har derfor fokus på både sundhed og klima. Vi har masser af grøntsager i maden og vi bager vores eget brød for at få masser af fuldkorn og mindske indtaget af salt. Vi bidrager til FN’s verdensmål – blandt andet ved at have stort fokus på madspild, planlægge en sæsonbaseret menu og prioritere lokale leverandører.

Vores vision er at bidrage positivt til folkesundheden på kort og lang sigt. Vi ønsker at give alle elever værktøjer, vaner og viden, så de gennem deres liv kan træffe madvalg på et oplyst grundlag. Vi ønsker at gøre eleverne til ansvarlige maddannede verdensborgere.

Oure Højskoles køkken byder velkommen til alle; kødspisere, vegetarer, veganere, allergikere m.m.

Forsiden Højskolen, Header

Info til kommende elever

Herunder har vi samlet en række nyttig information til dig, som overvejer et højskoleophold på Oure. Her kan du blandt andet læse højskolens pædagogiske idé, se de mest stillede spørgsmål, samt finde Oure Højskoles sociale spilleregler, som alle elever på skolen skal læse igennem, inden opstart på skolen. 

lad os hjælpe dig på vej

kontakt os

Landevejen 98

5882 Vejstrup

Tlf: 62 38 38 37

E-mail: hojskole@oure.dk

Social