HØJSKOLE

Høj- skole

Styrk dig selv og dyrk fællesskabet

På Oure Højskole skaber vi i fællesskab de bedste rammer for et uforglemmeligt kapitel i dit liv

Et uforglemmeligt kapitel i dit liv

Du vil opleve et højskoleophold, hvor undervisning, fritid, sport, musik, skuespil og dans smelter sammen, og hvor der både er tempo, fart og fordybelse. På Oure Højskole har du tid og mulighed for at dyrke det, der styrker dig.

På Oure Højskole er der plads til alle - også dem, der gerne vil være verdensmestre. Vi stiller nogle fantastiske rammer og faciliteter til rådighed, og ved at tilføje professionelle og engagerede undervisere, gør vi alt for at sikre dig de bedste forudsætninger for et uforglemmeligt højskoleophold.

Image Article, Højskole, Socialt

Vi mødes med vores forskellige baggrunde og inspireres dagligt af hinanden med vores forskellige passioner i livet. Vi dyrker modet til at åbne vores sind, udfordre konventionerne og vi styrker lysten til at rykke grænser for vores egen læring og dannelse.

Vores spisesal er samlingspunktet for en stor del af din hverdag på højskolen og det er her du både vil opleve at blive kulinarisk forkælet med bæredygtighed for øje, men også vil blive udfordret og beriget med nye ideer, tanker og ikke mindst venskaber for livet.

 

 

Forside Hoejskole Header Kopi Min

Dyrk din passion og få minder for livet

Hverdagen på Oure Højskole er fyldt med den sport eller performing art, du brænder for. Et højskoleophold er dog meget mere end det og rummer alt fra valgfag og morgensamlinger til foredrag, kulturcafé og fester. Se mere herunder.

Forside Hoejskole Header (1) Kopi Min

Bliv elev på Oure Højskole

Herunder kan du læse mere om pris og tilmelding til højskolen, samt se hvordan du kommer i kontakt med os. 

DIT KOMMENDE HJEM

DIT KOMMENDE HJEM

Spisesal Højskole

På Oure Højskole er mad meget mere end ernæring. Det handler med andre ord om mere end at blive mæt, når du sætter dig til bords i Spisehuset. Det er om måltiderne, at vi alle samles, og maden fra efterskolens køkken er af særdeles høj kvalitet. Det kan du som elev godt glæde dig til.

Økologi og masser af grøntsager
Oure Spisehus har guldmærket i økologi og serverer derfor mad, der er 90-100 % økologisk. Vi bestræber os på at leve op til Fødevarestyrelsens kostråd og har derfor fokus på både sundhed og klima. Vi har masser af grøntsager i maden og vi bager vores eget brød for at få masser af fuldkorn og mindske indtaget af salt. Vi bidrager til FN’s verdensmål – blandt andet ved at have stort fokus på madspild, planlægge en sæsonbaseret menu og prioritere lokale leverandører.

Vores vision er at bidrage positivt til folkesundheden på kort og lang sigt. Vi ønsker at give alle elever værktøjer, vaner og viden, så de gennem deres liv kan træffe madvalg på et oplyst grundlag. Vi ønsker at gøre eleverne til ansvarlige maddannede verdensborgere.

Oure Højskoles køkken byder velkommen til alle; kødspisere, vegetarer, veganere, allergikere m.m.

Forsiden Højskolen, Header

Info til kommende elever

Herunder har vi samlet en række nyttig information til dig, som overvejer et højskoleophold på Oure. Her kan du blandt andet læse højskolens pædagogiske idé, se de mest stillede spørgsmål, samt finde Oure Højskoles sociale spilleregler, som alle elever på skolen skal læse igennem, inden opstart på skolen. 

lad os hjælpe dig på vej

kontakt os

Skolerne i Oure, Idrætsvej 1

5883 Oure

Tlf: 62 38 38 37

E-mail: hojskole@oure.dk

Social