Bestyrelsen

Bestyrelsen

Chresten Plinius - Bestyrelsesformand - cpl@oure.dk
Chresten er bosat i København og advokat i Trifork A/S. Chresten kender Skolerne i Oure særdeles godt og har selv gået på Oure Højskole som sejlelev tilbage i 1992. Siden da har Chresten været instruktør på skolerne og har også haft en karriere som elitesejler. Chresten blev medlem af skolernes bestyrelse i 2001 og er desuden aktiv i flere bestyrelser.

Victor Valore - Næstformand - viva@oure.dk
Victor er bosat i København og arbejder som Product Manager i SimCorp. Victor har siden 1995 ofte været kursist på skolernes sommerkurser og har sammen med familien været på mere end 10 familiekurser. Hans datter har også gået på Oure Efterskole, så han kender skolerne godt. 
Victor indtrådte i skolekredsen tilbage i 2006, blev valgt ind i bestyrelsen i 2013 og har været næstformand siden 2016.

Stine Valeur Brøndum Bøegh - svbb@oure.dk
Stine er bosat i København, uddannet Cand. Merc. og arbejder i NREP. Stine har været elev på Oure Højskoles skilinje i 1993 og var derefter instruktør på Oures sommerkurser i en årrække. Stine var medlem af skolernes bestyrelse i 2003-2009 og blev derefter genvalgt i 2016.

Michaela Hjorth Bønnelykke - mhb@oure.dk
Michaela er bosat i København, har en kandidat i dansk og samfundsfag og er ansat i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet inden for det gymnasiale område. Michaela er vokset op i Lundeborg og er kommet meget på skolerne gennem sin barndom og ungdom. Michaela gik på Oure Efterskoles adventurelinje i 04/05 og har siden haft studiejob i Spisehuset. De seneste 10 år har Michaela været medlem af skolekredsen og blev i 2021 valgt ind i bestyrelsen. 

Jakob Haugaard Christiansen - jach@oure.dk
Jakob bor i Nyborg, er uddannet journalist og arbejder på Steno Diabetes Center Odense (SDCO), hvor han arbejder med kommunikation. To ud af tre af Jakobs børn går / har gået på Oure Efterskole. Jakob har været medlem af skolekredsen i mere end 10 år og har fulgt skolernes udvikling i mange år. I 2021 blev han valgt ind i bestyrelsen.
Jakob elsker musik og koncerter – helst med Bruce Springsteen, som han har et afhængighedsforhold til.

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 62383838

Social

kopieret