Facebook Spisehuset (1)

Vil du være en del af et bæredygtigt efterskolekøkken?

Spisehuset på Skolerne i Oure søger en passioneret, fagligt kompetent og pædagogisk orienteret medarbejder til en fuldtidsstilling.

Brænder du for at arbejde med mad og unge mennesker, så er dette lige noget for dig.

Vores mål er at skabe ansvarlige maddannede verdensborgere, der kan tage stilling til bæredygtighed, ernæring og kulinarisk kvalitet. 

I Spisehusets tre køkkener laver vi dagligt mad til 1.000 elever fra vores efterskole, gymnasium og højskole. Stillingen du søger, vil være placeret i efterskolens spisehus, hvor vi hver dag laver seks måltider til 750 elever.

I spisehuset på Oure Efterskole laver vi mad med særligt fokus på det grønne køkken. Vi gentænker klassikere i grønne udgaver, og vi tager på besøg hos vores fantastiske lokale producenter, som vi har meget tætte samarbejder med. 

Spisehuset på efterskolen er et pædagogisk værksted, hvor al undervisning foregår i produktionen med teams af elever, der på skift deltager i det praktiske køkkenarbejde.

Du vil blive en del af et køkken under udvikling, hvor du har mulighed for at sætte dit præg på retningen, smagen og hverdagen.

Kan du bidrage positivt til udviklingen af en høj kulinarisk og bæredygtig standard, og hvis du mener, at kulinariske krav til hverdagsmaden er en nødvendighed – og i øvrigt selv kan gå forrest i at inspirere elever og kollegaer til kreativt at forfølge vore mål, så er denne stilling noget for dig.

Vi forventer, at du:

 • Kan dit madhåndværk, uanset uddannelsesbaggrund. Det er ikke et krav, at du er kok.
 • Har erfaring med madlavning til mange mennesker.
 • Har åbenlyse kommunikative evner i store og små forsamlinger, samt en evne til at indtage vores spisesal med op til 150 spisende.
 • Kan være med til at begejstre, forandre og bryde gamle kulturer på en åben, anerkendende måde og have en positiv indstilling.
 • Har gode pædagogiske evner, og at du har lyst til at omgås unge i et tæt forpligtende samarbejde. Du behøver ikke have pædagogisk erfaring, men du skal have lysten, interesse og forståelse for, hvad der rører sig blandt unge i dag, så du er i stand til at skabe dialog, samt vejlede, inspirere og kommunikere.
 • Kan være en god ambassadør for spisehusene og Skolerne i Oure ved diverse arrangementer
 • Kan tilberede og har interesser for fremtidens mere plantebaserede kost

Vi tilbyder:

 • At du bliver en del af et spisehus, som sætter maden på dagsordenen med overskrifter som nydelse, ernæring, økologi, helhedstænkning og FN’s mål for bæredygtighed.
 • At du indgår i en faglig stærk, dynamisk organisation på skolerne, hvor to dage aldrig er ens.
 • At du kommer til at samarbejde med fagligt kompetente, engagerede og madglade kollegaer.
 • At du først og fremmest får fornøjelsen af at arbejde tæt sammen med vores elever og få indflydelse på deres maddannelse
 • En mulighed for videreudvikling af dine kommunikative evner i små og store forsamlinger

Du kan læse mere om Skolerne i Oure Sport og Performing Arts på vores hjemmeside www.oure.dk
Opstart 1. juli eller tidligere efter aftale

Løn efter anciennitet.

Nærmere oplysninger: Kontakt Sissel Grønning, 27111802.

Ansøgningen skal være os i hænde senest fredag den 26/4-2024 kl. 12. 
Sendes til Skolerne i Oure på job@oure.dk mærket “Efterskolens spisehus”

Samtaler afholdes løbende.