Header, Ungdomscamp, Surf (1) (3)

Boardsport - surf/skate i uge 27

Mærk følelsen af frihed og få et ordentligt sug i maven, når du wind- og kitesurfer gennem bølgerne eller suser ned af ramperne på skateboard eller inliner. Er du vild med vind og vand, har du lyst til at kite- og windsurfe og fyre den af på skateboard og inline med andre unge, så har vi skræddersyet en uge, som er lige noget for dig!

Vi bruger de bedste windsurf- og kitespots omkring Oure og kører på skateboard eller inline i vores egen skatehal.

Image Article, Ungdomscamp, Boardsport, (1)

Du vil blive undervist af nogle af Danmarks sejeste freestylere, der ved alt om miljøet, stilen, tricks’ene og træningen. De glæder sig helt vildt til at dele ud af deres erfaringer og undervise dig på det niveau, hvor du er.

Kom på Oure UngdomsCamp en uge i sommerferien og oplev efterskolestemningen, samtidig med, at du prøver kræfter med en masse fede og forskellige boardsport-discipliner. Det bliver en uge med fuld fart på.

Alle er velkommen på kurset - piger og drenge, begynder eller øvet. Vi designer undervisningen efter dit niveau, så du bliver undervist i det, du har behov for.

 

 

Safety first!

På Oure vægter vi sikkerheden højt og tager udgangspunkt i Dansk Sejlunions retningslinjer for kitesurf-undervisning, udelukkende med DS-uddannede kitesurf-instruktører.

I skatehallen bruger vi som minimum hjelm, og vi anbefaler rygskjold samt håndled- og albuebeskyttere. Har du dit eget gear; egen hjelm og skateboard, så tag det gerne med - ellers kan du låne af skolen.

Hvad venter du på? Det bliver alt for fedt!

Image Article, Efterskole, Boardsport, Skateboard

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 51 85 41 84 // 62 38 38 38

Social

kopieret