Ungdomscamps, Ouresommer Dans 16

Dans i uge 27 og 28

Elsker du også at bevæge dig til musik? Er du åben og nysgerrig i forhold til dansens forskellige facetter? Så er det her noget for dig! Kom og oplev dansens verden i din sommerferie på Oure UngdomsCamp.

Du vil modtage undervisning fra internationalt uddannede og professionelle dansere inden for moderne dans, hiphop og klassisk ballet. Du vil lære forskellige teknikker inden for de forskellige stilarter. 

Vi afslutter ugen med en visning af alt det, vi har lært.

 

Image Article, Ungdomscamp, Dans

En bred vifte af stilarter

Du kommer til at stifte bekendtskab med hiphop, waacking, voguing, house, pop commercial, jazz funk, mm. Der er fokus på koreografi, indlæring, skarpe linjer og detaljer. Det handler om at være ens i dansen, gøre bevægelser tydelige og store, samt have en stærk gruppedynamik. Når koreografien er i skabet, skal vi føle os klar til at kunne tage dansen fra danselokalet til den store scene.

 

Du vil også opleve contemporary / moderne dans, som blev skabt sent i det 19. århundrede og var en slags frigørelse fra den klassiske ballet. Der danses ofte i bare tæer/sokker, i modsætning til Street, som jo foregår på gaden og derfor kræver gummisko, eller balletsko til ballet.

Sidst, men ikke mindst vil du få kendskab til klassisk ballet, som er harmonisk og fyldt med lette arme og virtuose spring. Man kan hurtig få pulsen op, hvis man virkelig lægger en masse energi i de energiske piruetter og kraftfulde spring.

Image Article,Ungdomscamps, 210705 Ouresommer Dans 8
Image Article,Ungdomscamp, 210705 Ouresommer Dans 6

Er du klar på en udfordring?

Hvis du vælger at tage på UngdomsCamp i dans, er det vigtigt, du er klar på en udfordring - noget du ikke nødvendigvis har prøvet før.

Og selvfølgelig sidst, men ikke mindst, at du er klar på at have det sjovt både som individ og som hold!

Alle kan deltage, øvede som begyndere. Vi inddeler danserne efter erfaring, så alle får det maksimale ud af undervisningen. Kom og dans!

 

 

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 51 85 41 84 // 62 38 38 38

Social

kopieret