Header, Ungdomscamp, Sejlads

Sejlads i uge 27

Vil du prøve at sejle rigtig hurtigt i en Nacra 500 eller plane afsted i en 29’er? Vil du prøve forskellige bådtyper og møde andre unge sejlere, få indblik i sejlerlivet og få en masse sejlsportsoplevelser? Så er det her stedet for dig!

Prøv en uge på Oures sejlcamp og oplev det hele, hvor vi sejler ud fra Lundeborg, og bruger Det Sydfynske Øhav til træning og langture. På campen kan du finde inspiration til din næste bådtype eller blive trænet til at lave bedre vendinger og hurtige accelerationer, i din egen jolletype.

 

 

Image Article, Ungdomscamp, Sejlads

På Oure UngdomsCamp for sejlads får du en introduktion til alt det, ungdomssejlads har at byde på. Forholdene ved Lundeborg Havn har det hele - åbent farvand med vind, strøm og bølger. Hver dag vil vi have fokus på en specifik bådklasse. Bådklasserne du vil komme til arbejde med er: Matchracer DS 37 samt jollerne 29’er, Laser, Nacra 500 og Europa-jollen.

Du vil blive undervist af Oures egne lærere, der er nogle landets bedste sejlere og instruktører, og vi tager udgangspunkt i netop dit niveau.

Kom og oplev en fantastisk uge med masser af sejlads og socialt samvær med andre jævnaldrende unge.

 

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 51 85 41 84 // 62 38 38 38

Social

kopieret