Header, Sommerkurser, Ungdomscamp, Håndbold

HåndboldCamp

Fem forrygende dage med håndbold og oplevelser. Traditionen tro inviterer Oure Efterskole til HåndboldCamp i uge 42.

Oure er kendt for sit unikke håndboldmiljø, der til dagligt trækker lange tråde til GOG. Oure har i samarbejde med den sydfynske klub gennem tiderne fostret et utal af dygtige håndboldspillere, og udklækker stadig den dag i dag rigtig mange spillere til den øverste hylde. 

Image Article, Sommerkurser, Ungdomscamp, Håndbold, 1

Oure HåndboldCamp i efterårsferien er fem forrygende dage med fokus på individuel udvikling, masser af træning og socialt samvær med andre håndboldspillere i alderen 14-17½ år.

Du kommer til at møde og bo i hus med andre på din alder, som dyrker håndbold. I kommer alle sammen til Sydfyn fordi I synes håndbold er fedt, og fordi det er sjovt at møde andre drenge og piger fra hele landet.

Du vil foruden håndboldtræning få mulighed for at stifte bekendtskab med efterskolelivet på Oure, samt prøve en masse forskellige aktiviteter udenfor håndboldbanen. 

I løbet af ugen vil du blive trænet af nogle af landets allerbedste ungdomstrænere. De vil i samspil med dig arbejde med dine tekniske og taktiske færdigheder, men også give dig en masse inputs og idéer til fysiske træningsøvelser. Du vil ligeledes få mulighed for at møde nogle af trænerne fra GOG og vi bestræber os på, at arrangere det således, at deltagerne kan komme helt tæt på GOGs ligaspillere.

Er du målvogter, vil der naturligvis være særligt tilrettelagte lektioner til dig. Fokus i de lektioner kan være både de tekniske som taktiske elementer i målmandspillet.

Image Article, Ungdomscamp, 210705 Ouresommer Håndbold 4

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 62383835

Social

kopieret