Header, Efterskole, Håndbold

Håndbold på Oure Efterskole

Håndbold på Oure Efterskole er et af verdens bedste talentmiljøer i U15- og U17-årgangene. Vi har et helt unikt samarbejde med GOG, og har gennem det samarbejde skabt grundlag for adskillige verdensmestre og håndboldspillere på internationalt topniveau.

På Håndboldlinjen indgår du i et struktureret og målrettet træningsmiljø, der tager udgangspunkt i dig og dit niveau. På Oure har vi både bredde og elite. For os er passion vigtigere end talent og vi forventer derfor, at du er topmotiveret og dybt engageret. Udgangspunktet er, at du er spiller, men passionen for håndbold gør, at nogle også går andre veje og bliver trænere eller dommere. 

Image Article, Efterskole, Håndbold

Sætter baren højt på vores håndbold efterskole

På håndboldlinjen vil du blive undervist af de bedste trænere, og vi sætter baren højt - både på banen og i teorilokalet.

Dine håndboldtekniske, taktiske, psykologiske og fysiske færdigheder udvikles gennem hele skoleåret. I den fysiske træning indgår styrke-, løbe- og skadesforebyggende træning.

Håndboldtræningen foregår i træningsgrupper, som er tilpasset dit niveau.

Sportsteori er også et vigtigt element omfattende teambuilding, mentaltræning, bevægelses- og ernæringslære. 

Deltag i DHF's turnering på Oure håndbold efterskole

I håndboldsæsonen deltager vi i DHF’s officielle turneringer, samt en række andre relevante turneringer og stævner.

For at sætte en dansk håndboldhverdag i perspektiv, venter der en spændende udlandsrejse, hvor vi samarbejder med RK Celje Pivovarna Lasko, der i 2020 af EHF, blev kåret til det bedste håndboldakademi blandt Europas Champions League klubber. På denne rejse sætter vi både sporten og kulturen i fokus.

Udover udlandsrejsen tilstræber vi, at du får mulighed for at se tophåndbold på nationalt og internationalt niveau indenfor Danmarks grænser.

Image Article, Efterskole, Håndbold, Taktik

MØD UNDERVISERNE PÅ HÅNDBOLD HER

MØD UNDERVISERNE PÅ HÅNDBOLD HER

Carsten Langager Jensen

Underviser i Håndbold på Oure Efterskole og Oure Kostgymnasium Ansat på Skolerne i Oure i 2008.

Underviser i håndbold på Oure Efterskole og Oure Kostgymnasium. Carsten er desuden håndboldkoordinator på alle tre skoler på Oure.

Carsten er uddannet voksenunderviser i 2013 samt DHF diplomtræner i håndbold.

Han er aktiv indenfor foreningslivet i håndboldklubben GOG med hovedansvar for talentudviklingen.

Carsten har i perioden 1998-2007 været ansat som ligatræner og divisionstræner i GOG, Svendborg TGI og Otterup.

 

Dyrk håndbold på efterskolen
Hvis du brænder for håndbold, og leder efter en efterskole med håndbold på Fyn, er Oure Efterskole et oplagt valg. Vi har håndbold som linje for både 9. klasse og 10. klasse. Om det er Danmarks bedste håndboldefterskole, vil vi lade dig om at vurdere. Vi har i hvert fald rigtig gode undervisere, faciliteter og et helt unikt samarbejde med GOG.

Håndbold efterskole på alle niveauer
Du vil indgå i et struktureret og målrettet miljø, som tager udgangspunkt i dit niveau. Vi er mange håndboldelever og har derfor mange hold med forskellige niveauer. Vi er ikke kun en efterskole med elite og for os er passion vigtigere end talent, så vi forventer at du, uanset niveau, er topmotiveret, når du starter på håndboldlinje på efterskolen.

Balance mellem skolegangen og håndbolden
Din hverdag på efterskolen er ikke kun håndbold. Den boglige undervisning og det store sociale efterskoleliv fylder rigtig meget ved siden af håndbolden. Du vil dog spille rigtig meget håndbold og deltage i håndboldturneringer mens du går på efterskole. Mange af vores spillere får også mulighed for at deltage i efterskole håndbold dm.

Håndbold på efterskole for flere klassetrin
På Oure Efterskole har vi efterskole for 9. klasse med håndbold som linje og for 10. klasse med håndbold som linje – både for piger og drenge. Der findes mange efterskoler med håndbold. Vi har dog et af verdens bedste talentmiljøer i U15- og U17-årgangene.

Hvad koster et ophold på Oures håndbold efterskole?
Prisen for at gå på Oures Efterskoles håndboldlinje varierer meget afhængigt af sin husstands sammensætning og indkomst. Det ligger mellem 72.000 og 102.000 kr. for et år, hvilket er inkl. udgifterne til en linjerejse. Du kan se vores priser her.

Hvor mange går på håndboldefterskole?
Der går 750 elever på Oure Efterskole – fordelt på de 9 linjer vi udbyder. Ud af de 750 elever er ca. 140 af dem håndboldelever.

lad os hjælpe dig på vej

kontakt
Tlf: 62 38 38 35

Social

kopieret