Skuespil på Oure Højskole

Er du nysgerrig og klar til at udfordre dig selv indenfor skuespil og teater eller er du ambitiøs, målrettet og vil videreudvikle dig som performer? Så er skuespillinjen på Oure Højskole et godt bud, her er der nemlig plads til alle, højt til loftet og ingen sko der klemmer. 

Image Article, Højskole, Skuespil, Rundkreds, Afslapning

Skuespil på Oure Højskole - En oplevelse for livet

Dit udgangspunkt er vores udgangspunkt og vi har fokus på den enkeltes udvikling, som individ og som en del af et hold. Uanset dit ambitionsniveau inden for skuespil er det helt sikkert, at du på Oure Højskole vil få en oplevelse for livet.

Udvikling som skuespiller på Oure Højskole

Dette højskoleophold er til dig, der gerne vil udvikles som skuespiller og menneske. Da det er din krop, der er dit instrument, er selvudvikling uundgåeligt.

Vi er en række professionelle og dedikerede undervisere, der står klar til at undervise dig og vi kommer bla. til at arbejde med kropssprog, kommunikation og vaner, improvisation, refleksion, tekstarbejde, krop og bevægelse.

 

Image Article, Højskole, Skuespil
Skuespil, Højskole, Image Article, 2

Sparring med professionelle skuespillere

Hvis du har planer om at søge ind på Den Danske Scenekunstskole har du mulighed for at få hjælp og spare med en eller flere af de professionelle skuespillere, der er tilknyttet linjen.

Se opstartsdatoer og priser her

På Oure Højskole finder du derudover også spændende linjer som musik og dans.

MØD EN AF UNDERVISERNE PÅ SKUESPIL OG TEATER HER

MØD EN AF UNDERVISERNE PÅ SKUESPIL OG TEATER HER

Lars Hjøllund

Ansat på Oure Højskole i 2018 som underviser i skuespil. 

Lars Hjøllund er uddannet på skuespillerskolen ved Odense Teater i 2007.

Lars har lavet live impro tv i programmet Gudskelov du kom på TV3, medvirket i Lærkevej på TV2, og bevæget sig rundt i de fleste genrer på teater - bl.a. Alt om min mor og Dyveke på Folketeateret, musicalerne Mamma Mia og Skatteøen, samt flere børneteaterforestillinger og revyer.

Lars har også lagt stemme til en masse tegnefilm og reklamespeak.

Lars arbejder intensivt med den enkelte elevs udvikling og med at skabe et trygt og modigt arbejdsrum så kreativitet og mod sættes fri.

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 62 38 38 37

Social

kopieret