Skuespil på Oure Højskole

Er du nysgerrig og klar til at udfordre dig selv indenfor skuespil og teater eller er du ambitiøs, målrettet og vil videreudvikle dig som performer? Så er skuespillinjen på Oure Højskole et godt bud, her er der nemlig plads til alle, højt til loftet og ingen sko der klemmer. 

Dit udgangspunkt er vores udgangspunkt og vi har fokus på den enkeltes udvikling, som individ og som en del af et hold. Uanset dit ambitionsniveau inden for skuespil er det helt sikkert, at du på Oure Højskole vil få en oplevelse for livet.

Dette højskoleophold er til dig, der gerne vil udvikles som skuespiller og menneske. Da det er din krop, der er dit instrument, er selvudvikling uundgåeligt.

Vi er en række professionelle og dedikerede undervisere, der står klar til at undervise dig og vi kommer bla. til at arbejde med kropssprog, kommunikation og vaner, improvisation, refleksion, tekstarbejde, krop og bevægelse.

Du kan vælge skuespil som linjefag hele dit ophold eller du kan vælge det i halvdelen af tiden og et andet linjefag i den anden halvdel.

 

Image Article, Højskole, Skuespil, Rundkreds, Afslapning

Forår (januar-marts) & Efterår (august-oktober)

I den første halvdel af skuespilforløbet i både forår og efterår vil der være mere fokus på bevidstheds og frigørende arbejde - både for den enkelte og for holdet. Vi åbner kun vores arbejdsrum op for mindre eller større visninger, hvis vi er klar og har lyst.

Forår (april-juni) & Efterår (november-december)

I anden halvdel arbejder vi som hovedformål mod en lidt større afslutningsforestilling, hvor der foran et publikum er mulighed for at afprøve noget af alt det, man er blevet inspireret af i skuespilundervisningen.

Hvis du har planer om at søge ind på Den Danske Scenekunstskole har du mulighed for at få hjælp og spare med en eller flere af de professionelle skuespillere, der er tilknyttet linjen.

Image Article, Højskole, Skuespil
Skuespil, Højskole, Image Article, 2

Skuespil på Oure Højskole - gå all in eller bland selv posen med en anden linje

Et højskoleophold kan bestå af ét eller to halvårsmoduler. I hvert halvårsmodul kan du vælge ét linjefag i hele perioden eller du kan vælge ét linjefag i første halvdel og et andet linjefag i den anden halvdel.

I efteråret er der nogle linjer, der kun udbydes for hele efteråret. Det gælder Sejlads, Ski, Snowboard & Kitesurf

På Oure Højskole finder du også spændende linjer som Dans og Musik

Se opstartsdatoer og priser her

Se eksempel på en typisk uge herunder

Skema For Højskolen (1)

MØD EN AF UNDERVISERNE PÅ SKUESPIL OG TEATER HER

MØD EN AF UNDERVISERNE PÅ SKUESPIL OG TEATER HER

Lars Hjøllund

Ansat på Oure Højskole i 2018 som underviser i skuespil. 

Lars Hjøllund er uddannet på skuespillerskolen ved Odense Teater i 2007.

Lars har lavet live impro tv i programmet Gudskelov du kom på TV3, medvirket i Lærkevej på TV2, og bevæget sig rundt i de fleste genrer på teater - bl.a. Alt om min mor og Dyveke på Folketeateret, musicalerne Mamma Mia og Skatteøen, samt flere børneteaterforestillinger og revyer.

Lars har også lagt stemme til en masse tegnefilm og reklamespeak.

Lars arbejder intensivt med den enkelte elevs udvikling og med at skabe et trygt og modigt arbejdsrum så kreativitet og mod sættes fri.

 

Lær om skuespil på dit højskoleophold
Drømmer du om at blive skuespiller og samtidig gå på højskole? Der findes flere højskoler, der udbyder skuespil. Oure Højskole er en af dem. Vi har halvårs kurser i skuespil, som du både kan tilmelde dig med opstart i januar og august.

Hvad lærer man af skuespil og drama?
At tilbringe et halvt til helt år på en højskole med skuespil udvikler dig både som menneske og som skuespiller. Du vil blive undervist af en række professionelle og dedikerede undervisere, og du kommer bla. til at arbejde med kropssprog, kommunikation og vaner, improvisation, refleksion, tekstarbejde, krop og bevægelse.

Hvordan foregår skuespil-undervisningen?
Skuespilundervisningen tager udgangspunkt i dig, dit niveau og dit fokus. Du bliver en del af et mindre hold med de andre højskoleelever, hvor I flere gange om ugen (12 timer) mødes og følger undervisningen i drama / skuespil sammen.

Hvad er aldersgruppen på Oure skuespil højskole?
Gennemsnitsalderen på skuespil på Oure Højskole ligger på ca. 20-25 år. Alle over 17,5 er velkomne på højskolen.

Tilbydes der højskole sommerkurser i drama?
På Oure Højskole tilbyder vi også sommerkurser i drama / skuespil. Hver år i sommerferien åbner vi vores sommerhøjskole, hvor du kan tage et kort kursus i skuespil på en uge. Du kan læse mere om vores korte kurser i skuespil for voksne her.

Hvad koster et skuespil-ophold hos Oure?
Du kan se priserne for at gå på skuespil på Oure Højskole på linket her.

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 62 38 38 37

Social

kopieret