Header, Højskolen, Landingpage

Fag på Oure Højskole

Udforsk vores mangfoldige udvalg af fag og find det, der passer bedst til dig.

Der er fire typer fag på højskolen, som du kan klikke på herunder. I vores ugeskema kan du se fordelingen af fagblokkene.

Linjefag

På Oure Højskole er der tid til at fordybe sig i det, der interesserer dig. Du får hele 12 timers linjeundervisning om ugen, hvor du sammen med dine kammerater og vores dygtige undervisere kan fokusere på den linje du har valgt. 

Det kan være svært at vælge mellem de mange spændende linjefag, men det behøver du heller ikke. Du har mulighed for at vælge ét linjefag, som du har hele opholdet ELLER du kan vælge to linjefag.

Læs mere om de forskellige linjefag herunder. Under hver beskrivelse står der hvilke perioder linjefaget udbydes i. 

Højskolefag

Når du kommer på Oure Højskole vil vi gerne udfordre dig på både din faglighed og din menneskelighed. Derfor vægter vi den almene dannelse utroligt højt. Vi mener, at et højt niveau af almen dannelse ikke blot vil styrke din konkrete faglighed, men også din almene livsduelighed. Derfor udbyder vi en fagrække med en horisontudvidende karakter. Dem kalder vi Højskolefag. Du har dit højskolefag 5 timer om ugen. 

I dine Højskolefag vil du kunne stifte bekendtskab med de klassiske eksistentielle problemstillinger, der møder os alle og som er en del af ethvert højskoleophold, og du vil også få mulighed for at prøve dine fysiske og mentale grænser af i både sportslige og kunstneriske rammer. En gang om måneden udbydes der nye højskolefag, så du hele tiden kan prøve noget nyt og suge ny viden til dig. Herunder kan du se eksempler på nogle af de højskolefag, du i løbet af et år kan vælge mellem. 

Valgfag

I vores valgfag kan du prøve kræfter med emner og fag, som du ikke nødvendigvis troede, du skulle møde.

Ligesom med højskolefagene, udbydes der nye valgfag hver måned. Vi tilstræber altid et bredt og aktuelt udbud, hvor du både kan tilegne dig ny viden og nye evner. 

Du har dit valgfag 4 timer om ugen. Herunder kan du se eksempler på nogle af de valgfag, du i løbet af et år kan vælge mellem. 

Fællesfag

På Oure Højskole dyrker vi fællesskabet og har mange fælles aktiviteter. Herunder kan du læse om ugens faste Fællesfag. 

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 62 38 38 37

Social

kopieret

Fag på Oure Højskole

Udforsk vores mangfoldige udvalg af fag og find det, der passer bedst til dig.

Der er fire typer fag på højskolen, som du kan klikke på herunder. I vores ugeskema kan du se fordelingen af fagblokkene.