Dans på Oure Kostgymnasium

Dyrk din dans, få din studenterhue og oplev det fantastiske fællesskab på Oure Kostgymnasium!

Er du passioneret og har engagement til at udforske dansen og gennemgå en stor udvikling, er Oure det helt rigtige sted for dig.

Oure Kostgymnasium retter sig mod alle, som har passion for dans, men henvender sig specielt til dig, som ønsker en professionel karriere indenfor dans eller scenekunst.

 

Image Article, Kostgymnasium, Dans (1)

Kombiner din dans og STX uddannelse

Danselinjen på Oure Kostgymnasium tilbyder en STX-uddannelse, mens du træner ca. 12 timers dans hver uge.

Hovedvægten ligger på moderne dans, og klassisk ballet, men vi har også f.eks. hip hop og jazz på skemaet. I undervisningen fokuserer vi på udvikling af din teknik, performance og kreativitet.

Du bliver undervist af professionelle danselærere med mange års erfaring og uddannelse. Vi forbereder dig til at kunne tage en bacheloruddannelse inden for moderne dans i Danmark eller i udlandet.

 

Sådan forløber dans på Oure Kostgymnasium

Det treårige forløb består overordnet af to hovedfag; danseteknik og grundtræning. Du gennemgår et vejledningsforløb, og vi støtter dig hele vejen gennem uddannelsen.

To gange årligt får du en grundig evaluering af din faglige udvikling med fokus på bl.a. teknik, performance/udtryk, kreativitet, koncentration samt engagement.

Vi glæder os til at danse med dig!

Image Article, Kostgymnasium, Dans, 1

MØD UNDERVISERNE PÅ DANS HER

MØD UNDERVISERNE PÅ DANS HER

Mette Helene Schmidt Sørensen

Mette er uddannet fra Millennium Performing Arts School London i 2003 og fra Merce Cunningham institut New York City i 2008.

Som danser har Mette arbejdet med nogle af Londons hotteste koreografer, både inden for moderne dans men også musical og kommercielt. Mette har som koreograf både lavet større danse produktioner, åbningsceremonier, festivaller, catwalks mm.

Som underviser har Mette de seneste 15 år været ansvarlig for moderne dans på Det Kongelige Teater Balletskolen Odense. Mette er desuden medstifter af Nordic Dance Ensemble.

Mettes passion er at udvikle den næste generation af unge danser.

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 62 38 38 15

Social

kopieret