Musik på Oure Kostgymnasium

På Oure Kostgymnasium tilbyder vi en treårig musikalsk uddannelse med to spor. På det ene spor ligger hovedvægten på rytmisk musik i den bredeste forstand: rock, pop, elektronisk musik, hiphop, filmmusik og jazz. I undervisningen fokuserer vi på udviklingen af din musikalitet, skabende evne, initiativ og kendskab til musikbranchen.

På det andet spor Guitar Lab er der én ting, der fylder: Dit guitarspil. Hvis du elsker at nørde guitar og er klar på at blive undervist af en verdens bedste guitarister, er Oure Guitar Lab lige noget for dig. 

 

Image Article, Kostgymnasium, Musik, Trommer

Musikundervisning med professionel erfaring

Vi henvender os til alle, der har interesse for at spille musik, hvad enten du ønsker at søge om optagelse på en videregående musikuddannelse på et af landets musikkonservatorier eller hellere vil finde en anden vej ind i musikbranchen.

Du vil blive undervist af musikere, producere og sangskrivere med professionel erfaring, der vil guide og inspirere dig i dit arbejde med at komponere og producere din egen musik i vores professionelle studiefaciliteter.

Musikgymnasium med udgangspunkt i din musik

En stor del af undervisningen tager udgangspunkt i den musik, du selv skaber.

Vi skræddersyer individuelle undervisningsforløb, så du kan udvikle dig optimalt, uanset hvilket instrument, du arbejder med, er sanger, producer eller vil lave en kombination af forskellige genrer og instrumenter.

Image Article, Kostgymnasium, Musik, Sang
Image Article Steffen Schackinger

Oure Guitar Lab - Et nyt spor på Oure Musik Akademi

Dette spor er for dig, der brænder for guitarspillet og har lyst til at blive undervist af Steffen Schackinger, der er kåret til verdens 15. bedste guitarist. 

På dette spor får du en unik mulighed for at specialisere dig som guitarist. Vi tilbyder et enestående læringsmiljø for dig, der udover at gennemføre en STX-eksamen, også har et brændende ønske om at udvikle dig som en guitarist og har gejsten og lysten til at dykke dybere ned i guitarspillets detaljer og teknikker.

Læs mere om Guitar Lab her

Muligheder på vores musikgymnasium

På begge spor bliver der løbende udgivet musik og spillet koncerter.

I 3. g fokuseres der på at færdiggøre en EP eller et album, som et visitkort og en åbning til en professionel musikkarriere, mens nogle elever arbejder sig hen imod optagelsesprøven på konservatorierne.

Image Article, Kostgymnasium, Musik

MØD UNDERVISERNE PÅ MUSIK HER

MØD UNDERVISERNE PÅ MUSIK HER

Carsten Lykke Poulsen

Har været ansat på skolerne i Oure siden 2007. Underviser i musik på kostgymnasiet og er ansvarlig for gymnasiets ugentlige kulturcafe.

Har haft en aktiv musikkarrierer siden starten af 90érne blandt andet som forsanger og guitarist i bandet ibens og som solist. Har haft massiv airplay med sange som ”Jeg savner min blå cykel” & ”Hvis Frederik var til Fyre”. Bandet ibens fik et forrygende comeback i 2019, og har fået 5 & 6 stjerner i samtlige medier på deres senest to albums.

Har læst pædagogik og musikvidenskab på Københavns universitet (Bachelor 2005).

Derudover optræder Carsten jævnligt med Oliver Zahle i deres humoristiske synth-pop duo.

Er medforfatter på den musikpædagogiske antologi ”egne veje” og har været fast censor på rytmisk musikkonservatorium siden 2017.

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 62 38 38 15

Social

kopieret