Skuespil på Oure Kostgymnasium

Skuespillinjen på Oure Kostgymnasium er en unik kombination af STX- og skuespilundervisning.

Denne linje giver dig mulighed for at udvikle dine sceniske kompetencer og samtidig få din studentereksamen. Skuespillinjen henvender sig til alle, der har interesse for skuespil og ønsker at blive dygtigere til det sceniske arbejde.

 

Image Article, Højskole, Skuespil


Undervisningen er et intenst og struktureret udviklings- og afklaringsforløb, baseret på at fremme og udvikle dine scenekunstneriske formidlingsevner, din kreativitet, stemme og musikalitet, selvstændighed og samarbejdsevner.

Hovedvægten ligger på din udvikling og det sceniske fællesskab i et teaterfagligt miljø med professionelle undervisere og rammer.

 

På uddannelsen er der moduler med bl.a. skuespilteknik, improvisation, kropstræning og -bevidsthed, manuskriptskrivning, dubbing, tekstarbejde, sang- og taleteknik, teaterhistorie og dramaturgi.

Hvert år præsenterer eleverne forestillinger for venner og familie, men også i det offentlige rum.

Der er ekskursioner til det professionelle scenekunstneriske miljø og eksternt kultursamarbejde – regionalt, nationalt og internationalt.

Image Article, Kostgymnasium, Skuespil, Monolog
Image Article, Højskole, Skuespil, Rundkreds, Afslapning

Vi samarbejder bl.a. med BaggårdTeatret i Svendborg - et professionelt teater af stor værdi og betydning for undervisningen, herigennem uddanner vi også scenekunstelever. Læs mere om samarbejdet på siden for Oures samarbejdspartnere

Gennem undervisning og løbende coachingsamtaler, bliver du forberedt til at kunne søge optagelse på de scenekunstneriske videregående uddannelser, så som Den Danske Scenekunstskole.

Vi introducerer dig også til det brede teatermiljø, både nationalt og internationalt.

MØD UNDERVISEREN PÅ SKUESPIL HER

MØD UNDERVISEREN PÅ SKUESPIL HER

Morten Hembo

Ansat på Skolerne i Oure i 2021. Morten underviser i Skuespil på Oure Kostgymnasium. Han underviser i metodelære, performance studier og kinæstetisk årvågenhed.

Morten er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole samt Kandidat i Teaterpædagogik fra Universität der Künste Berlin.

lad os hjælpe dig på vej

kontakt os

Oure Kostgymnasium, Vejstruplund 18A

5882 Vejstrup

Tlf: 62 38 38 15

E-mail: okg@oure.dk

Social