Event

Oure Adventure Race 2024

Skolerne i Oure, Idrætsvej 1, 5883 Oure

 • 3. May 2024, kl. 16.00 - kl. 20.00
 • 4. May 2024, kl. 08.00 - kl. 17.00
 • Image Article Adventure Race Hauge (1)

  Foto: Mathias Hauge

  Oure Adventure Race - Årets udfordring på Fyn - Sæt X d. 3.-4. maj 2024

  Traditionen tro arrangerer vi adventure race på Sy’fyn og i år har vi endnu engang søgt efter steder man normalt ikke kommer hen. Forvent derfor en udfordring ud over det sædvanlige med fede oplevelser!

  Adventure race er en holdsport, hvor målet er at fuldføre ruten fra start til slut så hurtigt som muligt. Deltagerne skal følges ad imens de bevæger sig gennem forskellige discipliner og skal selv finde vej på kort.

  Vi tilbyder to distancer: Fighter (fredag) og Challenge (lørdag), så alle har mulighed for at deltage.

  Fighter distancen er for dig, der gerne vil prøve dig selv af i en sportsgren, der er lidt udover det sædvanlige. Navigationen er tilpasset begynderen, der vil have en god oplevelse, imens du tester dig selv af i følgende discipliner: Cykling, løb, terrænløb, samarbejdsøvelser, vand- og reb-aktivitet. Derudover vil vi forsøge at få dig og dit hold steder hen, som du vil blive overrasket over at skulle opleve i træningstøj.

  • Vindertiden er på 3-4 timer og I skal senest være i mål efter 5 timer.
  • Udstyr: Alt det kræves er en cykel, der kan køre på grus, samt hjelm og tøj til dagen. Vi sørger for resten!
  • Antal deltagere på hvert hold: 2-3

  Challenge distancen er for dig, der har stiftet bekendtskab med disciplinerne indenfor adventure race før eller blot er i god form og har fundet et hold, hvor der er mindst en person, der kan finde vej på kort. Navigationen bliver mere udfordrende og distancerne bliver længere for challenge-deltagerne. Vi sender jer stadig ud på nogle specielle steder for at give jer en fed oplevelse. Disciplinerne for Challenge er: MTB, løb, terrænløb, vand- og reb-aktivitet, samt kano.

  • Vindertiden er på 7 timer og lukketiden er på 9 timer.
  • Udstyr: MTB og hjelm per person. Der vil blive udsendt en udstyrsliste op til løbet.
  • Antal deltagere på hvert hold: 3

  Yderligere regler kan læses på DARUs hjemmeside.

  Følg os på Facebook for at holde dig opdateret og få den seneste information - både på Oure Adventure Akademi samt på eventet her. Vi ser frem til at afholde en oplivende dag for alle deltagere.

   

  Full Screen Adventure Race Målstreg Hauge
  Full Screen Adventure Race Hauge
  Full Screen Adventure Race Hop Hauge