Header, Sommerkurser, Ungdomscamp, Praktiske Oplysninger

Praktiske oplysninger (UngdomsCamp)

Prisen inkluderer

Logi, forplejning, undervisning samt brug af vores faciliteter.

Kontanter 

Husk kontanter under opholdet, vi kan desværre ikke tilbyde betaling med kort/MobilePay alle steder på pladsen.

Hvor skal dit barn bo?

Dit barn bliver indkvarteret med dem han/hun er på linje med. For at få alle linjer indkvarteret sammen, vil der på enkelte værelser blive lavet en ekstra opredning - hvis pladsen tillader det. De linjeopdelte huse betyder, at hvis dit barn er på UngdomsCamp med en eller flere venner, som er tilmeldt en anden linje, kommer de ikke til at bo sammen. De har dog mulighed for at mødes på udendørsarealerne og i Ungdomscafeen – samt i hinandens huse.

Ankomst og afrejse 

Ankomst for alle kurser er søndag kl. 13-13.30. Når du ankommer, står vores instruktører klar på pladsen til at modtage dig. Du vil hos instruktøren få tildelt dit værelse og yderligere information. Afrejse er torsdag kl. 14.00.​

Transport til og fra Oure

Som en ekstra service tilbyder vores lokale busselskab Frank A Busser, at hente/bringe ungdomskursisterne fra/til København til Oure med flere stop på Sjælland.

Tilmelding via App - Guide til App - Frank A. Busser. Du skal derfor oprette en bruger på app’en Frank A. Busser. Herefter finder du turene under ’’Ungdomscamp’’. Du skal BÅDE booke til og fra hvis du skal begge veje. Begge ture koster 150,00 kr. = 300,00 kr. i alt.

Skader under ophold

Hvis du kommer til skade under opholdet på Oure, er det din egen fritids-/ulykkesforsikring, der skal dække diverse udgifter.

Kontakt

Vi har under vores UngdomsCamps tilknyttet en vagttelefon 24 timer i døgnet. Telefonen bæres døgnet rundt af enten vagthavende lærer eller nattevagt. Nummeret er 23 34 70 38. Vær opmærksom på, at den kun må bruges i særtilfælde.​

Læs gerne mere om de sociale spilleregler på Oure UngdomsCamp.

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 62383835

Social

kopieret