Header, Efterskole, Dans, Kopi Min

Dans på Oure Efterskole

Har du lyst til at træne og danse i et spændende og kreativt miljø? Så er danselinjen på Oure Efterskole lige noget for dig! Vi er et skarpt hold af professionelle, dedikerede dansere, danselærere og gæsteundervisere, som står klar til at udvikle dine tekniske færdigheder og dit kunstneriske udtryk. Vi vil inspirere og undervise dig i et uforglemmeligt fællesskab med andre passionerede dansere. 

Image Article, Efterskole, Dans

På Oure Efterskoles danselinje kommer du igennem et bredt repertoire af stilarter og koreografier indenfor moderne dans, commercial/hip hop og ballet, hvorefter du går i dybden med en af disse tre stilarter.

Undervisning i tåspids, pilates, jazz-dans mm. kan tilvælges. Herudover indgår improvisation, koreografi & komposition, som en del af programmet.

Vi arbejder med niveaudeling, så du kan danse på det niveau, der passer perfekt til dig. 

Undervisningen består af 4-8 lektioner pr. uge. Herudover vil der være aftener og udvalgte weekends, der vil blive benyttet til frivillige danseklasser, masterclasses, workshops, foredrag og danseforestillinger.

Den certificerede dansetest i Cecchetti Ballet ISTD London er frivillig, men også en mulighed. 

Image Article, Efterskole, Dans2
Image Article, Kostgymnasium, Dans

Danselinjen er for dig, der godt kan lide at performe, bruge din krop og være på en scene.

Det er en intens linje med struktureret og målrettet træning med fokus på personlig dygtiggørelse ud fra moderne træningsprincipper.

Only the sky is your limit!

MØD UNDERVISERNE PÅ DANS HER

MØD UNDERVISERNE PÅ DANS HER

Viola Dröse

Viola underviser i dans på Oure Efterskole. 

Viola er uddannet danser på Balletakademiet i Göteborg og har taget en overbygning som Danseformidler på Statens Scenekunstskole, samt en uddannelse til pilates instruktør.

Viola har også tilbragt flere uger i New York, hvor hun fik et scholarship til Martha Graham intensive og deltager løbende i forskellige danseworkshops rundt omkring i Europa.

Ved siden af undervisningen på Oure Efterskole, er Viola danser i Det Fynske Dansekompagni og har tidligere været danser i eget opstartet kompagni i København, danset i skoleforestillinger og som performer i Kunst installationer for bl.a Cie.W Dorner i Bodies in Urban Spaces og Koreans kunstner Sora Kim.

Som danseformidler har hun arbejdet meget med kreativ dans i skoler og været kunstnerisk leder til et talentudviklingshold for unge i København.

lad os hjælpe dig på vej

kontakt os

Skolerne i Oure, Idrætsvej 1

5883 Oure

Tlf: 62 38 38 36

E-mail: efterskoleadm@oure.dk

Social