Ski på Oure Højskole

Ski på Oure Højskole er ikke bare en sportsgren, men en livsstil. Du bliver en del af et helt unikt træningsfællesskab, hvor du kan tage skiinstruktøruddannelser med efterfølgende jobmuligheder i hele verden. Vil du stå på ski i Østrig og blive uddannet skiinstruktør? Dyrke mountainbike, SUP boarding, windsurfing, styrketræning, kajak og kajakpolo, samt boldspil som beachvolley og ultimate? Så er et ophold på skilinjen på Oure Højskole lige noget for dig. Du kan blive uddannet skiinstruktør på BSI 1-, BSI 2-, PSI 1- og PSI 3-niveau i Den Danske Skiskole.

Header , Højskole, Ski, Grafik, Tidslinie Kopi
Ski, Højskole, Image Article, 4 (1)

Hvad er egentlig BSI og PSI?

BSI og PSI, står for hhv. Basic Ski Instructor og Professional Ski Instructor. Det er skiinstruktøruddannelser, der giver mulighed for at arbejde som skiinstruktør over hele verden. På alle vores kurser, som du kan læse om her på siden, er du på ski. Du er også på højskoleophold hjemme i Oure, hvor vi forbereder dig fysisk og teoretisk til at stå på ski + bestå eksamen, hvis der indgår sådan en på din valgte linje.

Vi tror på, at den bedste fysiske træning til skiløb er alsidig og styrker kroppen til at kunne udføre mange forskellige bevægelser, udover de specifikke skibevægelser. Derfor prøver du kræfter med mange forskellige sportsgrene og træningsformer, hvor vi hele tiden snakker om, hvordan de gør dig til en stærk og alsidig skiløber.

Skiinstruktør + skisæson (aug til dec)

Skiinstruktør plus skisæson er et 19 ugers forrygende højskoleophold, hvor du undervejs får 15 intense dage på ski med træning af nogle af Danmarks bedste skiinstruktører. Du tager et BSI 1 skiinstruktør-kursus, som du kan bruge til at få arbejde som skiinstruktør i bl.a. Østrig, Japan, Canada, Norge, Sverige m.m.

Allerede i starten af dit ophold kigger vi på, hvor du gerne vil på sæson og hjælper dig med at søge og få dit drømmejob i sneen. På Oure har vi et stort netværk af samarbejds-skiskoler, som vi anbefaler, da de både har gode arbejdsforhold og skitræning i sæsonen, så du fortsætte din udvikling på ski.

Ski, Højskole, Image Article, 2 (1)
Image Article, Højskole, Ski, Freestyle, JIB Park

PSI-linjen (aug til dec)

PSI-linjen er et helt specielt tilbud til dig, der allerede har en level 1 skiinstruktøruddannelse, som eksempelvis BSI 1, Anwärter eller tilsvarende.

I august starter du på et 19 ugers højskoleophold, hvor du undervejs tager BSI 2, så du i den efterfølgende sæson kan arbejde med at undervise topmotiverede efterskoleelever.

Efter dit højskoleophold har du mulighed for at tage 14 uger på skisæson, hvor du kan søge et job på Oure Ski Akademis hotel i Bad Gastein, Østrig. Her har du mulighed for at tage både PSI 1 og PSI 3. Det højeste niveau i Den Danske Skiskole.

Skilinjen (januar til juni)

På skilinjen fra januar til juni får du hele 8 uger på ski i dit 25 ugers højskoleophold. Ugerne er delt op i to rejseperioder, så du både kan leve højskolelivet hjemme i Oure og nyde følelsen af at være på skisæson på Oure Ski Akademi i Bad Gastein, Østrig.

I Østrig træner du dagligt med nogle af Danmarks bedste skiinstruktører. Du vil lære alt fra kortsving og carving til hvordan man kører lækre sving i powder.

Sidst på sæsonen har du mulighed for at tage Den Danske Skiskoles BSI 1 skiinstruktøruddannelse, som giver dig mulighed for at arbejde som skiinstruktør i det meste af verden.

Du kan supplere dit linjefag Ski med bifag, der giver dig endnu mere indhold til din instruktøruddannelse. Se eksempler på bifag her

Se opstartsdatoer og priser her

Oure Ski 23

MØD UNDERVISERNE PÅ SKI HER

MØD UNDERVISERNE PÅ SKI HER

Morten Lund

Morten er ansat på Oure Højskole, hvor han underviser i ski.

Morten har arbejdet over hele verden som skiinstruktør, og han deltager løbende på internationale konferencer om udvikling af skiløb (Interski) og er desuden demoløber på det danske demolandshold.

Morten uddanner på alle niveauer i Den Danske Skiskole og har udviklet skipædagogik til Den Danske Skiskole med internationale oplæg om styrkebaseret læring på ski.

Han er uddannet bachelor i Idræt og sundhed, diplomjournalist og systemisk proceskonsulent. Udover 15 år som højskolelærer, har Morten arbejdet med personaleudvikling i det private erhvervsliv og opbygning af positive fællesskaber til bedre læring i skoler og uddannelsesinstitutioner.

Morten elsker offpiste og freeride og er en passioneret mountainbiker og kitesurfer.

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 62 38 38 37

Social

kopieret