Højskole, Adventure, Header

Adventure på Oure Højskole

Oure Højskoles adventurelinje er lig med eventyr og oplevelser! Oplev friheden i naturen og tag på en rejse, der rykker dig længere, end du troede muligt. Dette er for dig, der vil prøve noget nyt og have et alsidigt højskoleophold med mulighed for at komme hjem som mountainbike-, kajak- og/eller klatreinstruktør. Med det Sydfynske Øhav og tre af Danmarks bedste mountainbikespor i baghaven, har vi de bedste omgivelser til adventure. Fart, adrenalinkick og et stærkt fællesskab er kendetegnende for denne linje. 

På Adventure er naturen i fokus og undervisningen vil foregå under åben himmel og med vind i håret. Du kommer til at svømme i havet, drøne gennem skoven på mountainbike, hænge 10 meter over jorden i klatrehallen, ro havkajak og kano, køre inliners, løbe trailløb og finde vej i mørket til udfordrende adventure races med nye venner for livet.

Adventure Hoejskole Image Article Kopi Min

Rejser på Oure Adventure

Derudover mærker du hyggen, når vi drikker varm kakao og spiser frokost på stranden, dyrker friluftslivet med bål og overnatning under stjernerne.

Vi rejser på denne linje også til Østrig, Norge og Tyskland.

Uanset hvilket niveau du befinder dig på, vil adventurelinjen udfordre dig ud fra det udgangspunkt, du kommer med. Nybegyndere og erfarne mødes på tværs af kompetencer. 

Adventureinstruktør på Oure Højskole

Ønsker du at blive adventureinstruktør, så har vi på denne linje Danmarks suverænt mest dybdegående instruktøruddannelse i adventure, hvor vi uddanner instruktører med faglighed og personlighed.

Du vil udvikle dine formidlingsevner og lederegenskaber og blive undervist i teambuilding og førstehjælp. Hertil har du mulighed for at tage instruktørbevis til både kajak, klatring og mountainbike

Image Article, Højskole, Adventure
Adventure Hoejskole Image Article 2 Min

Oure Adventure - Bliv her et halvt eller et helt år

Højskoleopholdet består af to halvårsmoduler. Har du tiden og muligheden, anbefaler vi klart, at du tilegner dig de mange egenskaber gennem et års forløb på højskolen, hvor du kommer i dybden med de mange kurser, der tilbydes på linjen, såsom muligheden for at blive adventureinstruktør. Dog skal du ikke lade dig stoppe, hvis du blot ønsker et halvt år. Her vil du stadig opnå de grundlæggende dele.

Du kan supplere dit linjefag Adventure med bifag, der giver dig endnu mere indhold til din instruktøruddannelse. Se eksempler på bifag her

Se opstartsdatoer og priser her

 

MØD EN AF UNDERVISERNE PÅ ADVENTURE HER

MØD EN AF UNDERVISERNE PÅ ADVENTURE HER

Rasmus Carlo Fabricius

Ansat på Oure Højskole som underviser i adventure i 2018.

Med en BA i Idræt og Sundhed har Rasmus arbejdet med teamudvikling og fysisk udfoldelse, siden han selv var elev på højskolen i 2008.

På Skolerne i Oure bidrager han med oplivende og nærværende energi, og højskolehjertet banker tydeligt i ham. Han har undervist på en række højskoler herhjemme og ude i verden, hvor han bl.a. har opbygget sin egen sommerhøjskole.

På adventurelinjen skaber Rasmus et trygt og inspirerende rum for læring og udfoldelse.

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 62 38 38 37

Social

kopieret