Header, Sommerkuresr, Kajak

Havkajak

I havkajakken får du professionel undervisning i et af Danmarks allermest attraktive kajakområder - Det Sydfynske Øhav med trygt farvand og mange små omkringliggende øer. Der er garanti for store naturoplevelser, kulturelle input, spændende udfordringer og ikke mindst en effektiv og funktionel træning i kajakken.

I denne unikke oplevelsesaktivitet vil du de første dage lære at styre kajakken, og opdage, hvor sikkert det er at ro havkajak. Vi arbejder bl.a. med manøvreringsøvelser, lege og teknisk træning - alt sammen selvfølgelig under supervision af vores professionelt uddannede instruktører. Kurset er for nybegyndere, eller dig, som aldrig har roet havkajak før.

Sikkerhed er en topprioritet, og redningsøvelser indgår derfor også som en naturlig del af træningen. Du starter på lavt vand og bevæger dig langsomt ud, hvor du ikke kan bunde. Du lærer også at tømme kajakken for vand og komme op i den igen, mens du ligger på vandet. Alt efter vejret, sluttes ugen som regel af med en længere tur på vandet – og måske udfordres du til at forsøge et grønlænderrul.

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 51 85 41 84 // 62 38 38 38

Social

kopieret