Header, Sommerhøjskole, Keramik

Keramik

Drømmer du om at drikke morgenkaffen fra en kop, du selv har lavet? Og er du nysgerrighed på, hvordan keramik egentlig bliver til? Eller har du lyst til at være med trenden og lære om nye teknikker, som giver mulighed for at sætte sit helt eget præg på arbejdet? Så hop med på Keramik og bliv meget klogere.

I vores eget værksted på Oure åbner vi op for et væld af muligheder for at prøve, lære og øve sig i keramikkens mange facetter. Det vil være muligt at lave sine egen keramik, få det hele brændt og bragt med sig hjem efterfølgende. På Keramik vil vi have dygtige instruktører tilstede, som er hjemme i faget og kan guide og vejlede dig i hele processen frem mod det færdige resultat. 

Der vil i løbet af ugen både være tid til at stifte bekendtskab med forskellige øvelser og teknikker, samt at arbejde i dybden med dine egne ideer og kreative tanker inden for keramikkens verden. Keramik er for dig, der har lyst til fordybelse, kreativitet og leg med ler i hyggeligt samvær med andre ligesindede.

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 51 85 41 84 // 62 38 38 38

Social

kopieret