Header, Sommerhøjskole, Naturens Tur

Naturens tur

Sydfyn har en adspredende og biodivers natur med et væld af små overraskelser hint og her. På Naturens tur skal vi ud i naturen, nyde den og tage den med hjem.

Vi tager på ture i den sydfynske baghave og finder forskellige små oaser, som gemmer på krydderurter, bær, svampe, rodfrugter og meget mere. Vi skal ud og opleve naturen helt tæt på og samtidig blive klogere på, hvad den indeholder. Naturens tur er et inddragende, lærende og inspirerende forløb, hvor du bliver overrasket og beriget med en anden måde at gå til naturen på.

På Oure er vi stolte af vores værdigrundlag, som bygger på bæredygtighed, kreativitet og udnyttelse af lokale råvarer. Værdigrundlaget for Oure er noget vi forsøger at sætte på dagsordenen i videst muligt omfang, og det er samspillet mellem de lokale råvarer og bæredygtighed, kombineret med naturens adspredelse, som gør naturens tur til en anderledes oplevelse, og således er det også et formål på Naturens tur at finde, sanke og hjemtage naturlige ingredienser til køkkenet på Oure.

Naturens tur er til dig, som har lyst til at komme ud på tur, være til stede med andre i naturen og lære mere om stort og småt på Sydfyn.

 

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 51 85 41 84 // 62 38 38 38

Social

kopieret