Header, Sommerkurser, Outdoor Training

Outdoor training

Outdoor training er funktionel træning i naturen. Her vil du opleve, hvordan den sydfynske natur danner rammen for smukke træningsoplevelser inspireret af landskabet.

Du vil mærke, hvordan du med egen kropsvægt eller et minimum af udstyr kan træne hele kroppen på en intens og sjov måde. Vi er nysgerrige på, hvilke muligheder omgivelserne giver os, og du lærer hvordan, du hverken behøver alverdens træningsudstyr eller et fitnessabonnement for at få en god træning.

Du kommer til at være en del af et stærkt træningsfællesskab, som sammen finder styrken og motivationen til at bevæge sig uanset vejrets luner. Du vil blive præsenteret for en varieret form for træning, som både vil indeholde høj puls, styrke, balance, koordination, leg, bevægelighed og fællesskab i naturen.

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 51 85 41 84 // 62 38 38 38

Social

kopieret

Funktionel outdoor training hos Oure
Er du vild med sjov udendørs træning? Outdoor training på Oures sommerkursus er et kursus i funktionel træning i naturen. Så er du vild med udendørs holdtræning og mangler du ideer til udendørs træning, er dette kursus helt sikkert noget for dig.

Hvad er funktionel træning?
Vi bruger egen kropsvægt og et minimum af udstyr på vores kursus for funktionel træning. Du behøver ikke hverken fitnesscenter eller en masse maskiner for at få en god træning.

Er funktionel træning styrketræning?
Vores funktionel udendørs træning styrker hele kroppen på en intens og sjov måde.

Hvorfor udendørs træning?
Udendørs holdtræning kan være noget af den fedeste træning. Sammen finder vi styrke og motivation til at bruge naturen til træningen.

Hvilke øvelser laver man til udendørs træning?
Dette funktionel træning kursus indeholder både højs puls, styrke, core træning, balance og koordination i naturen. Vi laver sjov og hård udendørs træning.

Hvor lang tid går der før man kommer i form?
Det er meget individuelt hvor hurtigt man kommer i form, når man laver udendørs funktionel træning. Det kommer an på ens nuværende form og hvor meget man presser sig selv. Er det bedst at træne hver dag? Det kommer igen meget an på din nuværende form og hvor hård træning du kører. Det er dog vigtigt at restituere.