Header, Sommerkuser, Sommerhoejskole, Sejlads

Sejlads

Drømmer du om at lære at sejle og måske en dag at kunne sætte kursen mod nye kyster? Så er det her, det begynder!

Få et begynder-sejlkursus, hvor oplevelsen til søs, sejlerfærdigheder, sikkerhed og sejlerglæde er i centrum. Kurset giver dig de grundlæggende færdigheder inden for sejlads, som forhåbentligt kun er starten på mange gode oplevelser til søs.

Der vil hele kurset igennem være kyndig vejledning og professionel håndtering af sikkerhed. Du vil få en en grundlæggende introduktion til navigation, vigeregler, bådmanøvrer, trimning m.m.

Kurset byder på nogle helt fantastiske naturoplevelser i farvandet mellem Fyn og Langeland med udsigt til bl.a. Storebæltsbroen og porten til Det Sydfynske Øhav.

Du kommer til at sejle i en af Skolerne i Oures DS 37 matchracere. Det er en kraftfuld 11-meter lang sejlbåd, som typisk sejles af crews på seks personer, og samarbejdet ombord er derfor essentielt for at kunne sejle båden perfekt.

OBS:

  • Udbydes ikke i uge 28 for kursister på Sommerhøjskole. Dog kan du vælge Sejlads Intensiv i den uge. 
  • Udbydes for Familiekursister i alle uger om formiddagen + i uge 28 gentages formiddagens undervisning om eftermiddagen. Vi anbefaler derfor kun at vælge for- eller eftermiddag. 

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 51 85 41 84 // 62 38 38 38

Social

kopieret